Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond II - Bug?

Just Diego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne, pierwszy raz coś takiego słysze O,o

Napisz może do supportu.

Opublikowano

Siemanko wygralem dzis 8 z rzedu w d2 dostalem za calosc tylko 85 l.p ;o, nastepnie przegralem 2 i stracilem 69 l.p, Co jest kur.wa grane? Moje mmry są wysokie, bo mało przegrywam (only solo Q)

New patch :D

Opublikowano

ten system jest zjebany, ja wygralem gre i dostałem + 24 potem przejebałem i - 24 potem win i + 16 lose - 16 i potem win + 16 i win kolejny + 13  i k***a co to jest mam to od d4 ;_;

dzis w nocy..

Opublikowano

Czyli co mam zrobic zeby normalnie szlo, nie moralne jest to ze wygram 14 z rzedu zeby miec serie do d1 z d2 ;o

Z tym akurat nic nie zrobisz, Riot spieprzył sprawę i nie przyzna się do błędu. Musieliby wprowadzić poprawki w patchu 4.17 i od podstaw napisać komendy rozdawania LP w Diamond Tierze. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

nic nie spierdolił, kiedyś w d1 trzeba było grubo długo grać aby dostac się do chall jeszcze od 90 lp to były naprawdę schodki i hardcore

teraz aby wbić promo z d1 do master tiera przy dobrych wiatrach to są z 5-6 wygranych, gdzie kiedyś było to około 100 gier rozegranych.

moim zdaniem system jest teraz łatwiejszy, tak prosto jest do chall że masakra.

jak już jesteś w master tierze to już prawie chall bo nabić tylko 150 lp i zamiana za 24h.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

nic nie spierdolił, kiedyś w d1 trzeba było grubo długo grać aby dostac się do chall jeszcze od 90 lp to były naprawdę schodki i hardcore

teraz aby wbić promo z d1 do master tiera przy dobrych wiatrach to są z 5-6 wygranych, gdzie kiedyś było to około 100 gier rozegranych.

moim zdaniem system jest teraz łatwiejszy, tak prosto jest do chall że masakra.

jak już jesteś w master tierze to już prawie chall bo nabić tylko 150 lp i zamiana za 24h.

Co Ty gadasz, "challengerze"? Siedzisz tam, to nie widzisz tego, co obecnie rozgrywa się w lidze Diaxów. Teraz trzeba się właśnie napocić i wyjść obronną ręką z każdej gry i nie spaprać wygranych gier, bo inaczej liga Diaxa mignie Ci, że nawet nie zauważysz. Poziom zawyżył się od Diax'a do Challengera i na odwrót. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ta idzie normalnie nawet po 25 w d1, ale potem dostaja po -40

wiesz ja jak byłem w d1 to było +4 - 4 i się bawiłeś, tutaj wystarczy winstreak kilku wygranych i promocja

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Co Ty gadasz, "challengerze"? Siedzisz tam, to nie widzisz tego, co obecnie rozgrywa się w lidze Diaxów. Teraz trzeba się właśnie napocić i wyjść obronną ręką z każdej gry i nie spaprać wygranych gier, bo inaczej liga Diaxa mignie Ci, że nawet nie zauważysz. Poziom zawyżył się od Diax'a do Challengera i na odwrót. 

no wiesz jeśli ja teraz mam około 250 lp w chall i spadne do mastera to juz nie ma opcji zebym sie meczyl z diamentem, wiec w sumie nie mam z tym gownem juz stycznosci, ale kiedys tez trzeba bylo sie natrudzic aby przejsc przez diament do chall, wiec teraz jest to samo co bylo, wszystko sie wyrownuje, przez te 100 gier kiedys z d1 do chall, teraz przez te 100 gier teraz raczej sie wbije.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

no wiesz jeśli ja teraz mam około 250 lp w chall i spadne do mastera to juz nie ma opcji zebym sie meczyl z diamentem, wiec w sumie nie mam z tym gownem juz stycznosci, ale kiedys tez trzeba bylo sie natrudzic aby przejsc przez diament do chall, wiec teraz jest to samo co bylo, wszystko sie wyrownuje, przez te 100 gier kiedys z d1 do chall, teraz przez te 100 gier teraz raczej sie wbije.

Ale zważ na to, że nie każdy przyfarci te 5/6 win streaków i jest ligę wyżej, też trzeba zagrać rozważnie, bo jeden mały błąd i 40 LP leci, potem kolejne 40 LP, potem znów wygrywasz i tak w kółko. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ja dostalem -49 nastepnie lp spadlo do zera nastepnie spadlem do d3.

uswiadomilem sobie iz p******e ranki i  wiecej ich nie gram pzdr;p

Opublikowano

miałem wczoraj 2x 90lp, nadzieja na promote do D2 wzrastała tak samo jak szansa na powrót d1, przegrałem 2 gry jestem w d3 20lp i mi sie nie chce grać już rankedów

@top

Riot zjebał jak zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...