Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc wykryto program trzeciej pomocy

SASADAS1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie musisz mieć uruchomiony jakiś inny program/proces, który uznany został za narzędzie ułatwiające rozgrywkę. Bardzo często zdarza się, iż zaliczane są do nich wszelkiego rodzaju "optymalizatory" wydajności systemu/komputera, programy pokroju Cheat Engine bądź, co wiele osób może wprowadzić w zdumienie, "nagrywarki" - np. Bandicam, Fraps, Camtasia...

Opublikowano

Kiedyś też miałem ten problem :/

Wysłałem ticketa i otrzymałem odpowiedź że może to być spowodowane:

- programy i aplikacje obciążające połączenie z internetem,
- hacki i programy do cheatowania
- zmienna prędkość łącza

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

może mam jakieś programy odpalone, ale nie do ułatwiania gry tylko poprostu jakieś normalne i jak dostane bana to można się jakoś odwołać od niego czy to już koniec ?

Opublikowano

może mam jakieś programy odpalone, ale nie do ułatwiania gry tylko poprostu jakieś normalne i jak dostane bana to można się jakoś odwołać od niego czy to już koniec ?

Wrzuć najlepiej listę procesów jakie masz uruchomione podczas gry.

Ja kiedyś dostałem za to bana, ale mnie odbanowali ( http://www.mpcforum.pl/topic/1171056-tut-jak-dostac-unbana/ )

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Mi też wyskoczył ten komunikat. Domyślam się że chodzi o opk którego nie używam. Wystarczy mieć szybkie przeładowanie, m202+m202tiger i na zombie taki komunikat wyskakuje... Powinni coś z tym zrobić  :angry:

Opublikowano

Proponuję ci napisać ticket'a do support'u Nexon'a z zapytaniem odnośnie tego problemu, gdyż z tego co zdążyłem zauważyć, tutaj wszystkim pokończyły się jakiekolwiek pomysły. Oczywiście najlepiej byłoby napisać go do tej anglojęzycznej części, bo w polskiej odpisze ten cholerny automat... Jeżeli będziesz potrzebował pomocy w ułożeniu treści, napisz do mnie. ;)

Opublikowano

tylko nie wiem co napisać nawet xD

Coś w ten deseń...:

Witam.

Piszę do waszego support'u, gdyż mam problem nawiązujący do klienta gry/antycheat'a. Otóż w czasie trwania rozgrywki zdarza się, iż zostaje rozłączony z serwerem gry pod pretekstem wykrycia programu, który rzekomo ma mi w pewnym stopniu ułatwiać rozgrywkę, a brzmi on następująco "Third patry program detected". Cały mój problem tkwi w tym, iż z takowego oprogramowania nie korzystam i chciałbym dowiedzieć się, co może być za to odpowiedzialne.

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

Najprawdopodobniej całe rozpatrzenie zgłoszenia będzie polegało na tym, iż zostaną sprawdzone logi tyczące się owego problemu, powiązane oczywiście z twoim kontem, którego ta sytuacja dotyczy.

Opublikowano

a jakoś to po angielsku by ktoś napisał xD tylko bez żadnego translatora i gdzie to wysłać xD

Dzięki za pomoc

Hello.

I'm writting to your support, cuz have a problem reffering to game client/anticheat system. When I'm in game, sometimes getting randomly disconected from the server with this message "Third party program detected". I don't know why it happening, because don't use any cheat or something like that. If you can, please tell me a reason of this problem.

Best regards and please give me the answer as soon as possible.

Mam nadzieję, iż powinno wystarczyć. ;)

Opublikowano

a jakoś to po angielsku by ktoś napisał xD tylko bez żadnego translatora i gdzie to wysłać xD

Dzięki za pomoc

No jak to gdzie wysłać ? Oczywiście, że do supportu Nexon.

Opublikowano

Dzięki za pomoc

Najpierw logujesz się na stronie 

support.nexoneu.com

A potem wybierasz WarRock > Submit a Ticket albo wejdź w ten link(oczywiście po zalogowaniu)

support.warrock.nexoneu.com/Main/frmNewTicket.aspx

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

a dostane jakąś odpowiedź ? jak tak to gdzie :D

@SASADAS1 skorzystaj sobie oczywiście z tego gotowca, który już ci przygotowałem.

Hello.

I'm writting to your support, cuz have a problem reffering to game client/anticheat system. When I'm in game, sometimes getting randomly disconected from the server with this message "Third party program detected". I don't know why it happening, because don't use any cheat or something like that. If you can, please tell me a reason of this problem.

Best regards and please give me the answer as soon as possible.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...