Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Jak dostać unbana

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od pewnego momentu zauważyłem, że kilka osób pisze o unbanie :)

Udało mi się to ogarnąć w końcu i oto rezultat.

Dostałem unbana z małym wymyśleniem historyjki (która jest poniekąd prawda).

By dostać unbana:

Wasze konto musi być zbanowane przed zmianą adminów (kiedy pojawił się Coyote)

Wasze konto nie może być na ban liście.

Nie może być znalezione w bazie danych Wa-Sta

Wtedy piszecie z owego konta ticket'a o tym, że nie graliście od dawna i dostaliście bana niewiadomo za co.

Koniecznie trzeba napisać do ENG supportu, gdyż polski tego nie rozpatrzy.

Przykład ticket'a.

Dear Nexon!
I didn't play WarRock a lot of time. Today i wanted to play it.
But when i want to loggin to game it says that my account is blocked.
I'm not in the Dishonor List.
Please unbann my account.

Regards,
(wasz nick)

Podczas rozpatrywania ticketa może on zostać zamknięty. Należy go wtedy otworzyć i zapytać się czemu to tak długo trwa.

Czasem może to trochę długo trwać. Raz kilka godzin a raz miesiąc (jak w moim przypadku ...)

Wtedy za ticket'a weźmie się Coyote i was odbanuje i dostaniecie taką wiadomość :)

Dear player,

Your account has been unbanned since we could not verify your ban.
Please make sure that your password is secure so noone gets access to your account while you are inactive. 

Sincerely,

[NX] Coyote 
WarRock Support

I wasze konto jest odbanowane!

Na dodatek możecie zrobić ostry powerlvl po odbanowaniu konta do godziny 0:00, gdyż wa-sta i admini tego nie wykryją.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

UP@ Przeczytałem i stwierdzam, że to są 2 bardzo, ale to bardzo podobne tematy. W jednym i drugim jest opisane tylko jak napisać ticketa, tamten temat jest dużo bardziej rozbudowany, nie obraź się, ale temat powinien iść do kosza.

Opublikowano

UP@ Przeczytałem i stwierdzam, że to są 2 bardzo, ale to bardzo podobne tematy. W jednym i drugim jest opisane tylko jak napisać ticketa, tamten temat jest dużo bardziej rozbudowany, nie obraź się, ale temat powinien iść do kosza.

Stwierdzam, że nie. Tu jest napisane jak dostac unbana, jeżeli dostało się bana (nawet za hackowanie). Sztuczka jak oszukać nexon'a. Tam masz napisane wzory ticketów i nie ma tam nawet słowa o unbanie. Jest tylko o zapytanie o powód.

@Down

Nie możesz znaleść słowa, bo mam rację ;) Oddzielny temat, oddzielny problem. Niby każdy Tut z ticketem to coś co już było? Zastanów się co piszesz  -.-

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ehh, lecz to są nadal tickety. To nie powinien być tut tylko jakiś... Nw, nie mogę znaleźć słowa.

Opublikowano

A zadziałało by to na konto zbanowane pare dni przed przejeciem nexona? :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

A zadziałało by to na konto zbanowane pare dni przed przejeciem nexona? :D

Akurat z tym nie ma szans. Nexon nie odbanuje kont zbanowanych jeszcze za czasów G1.

MAL

Opublikowano

Tut zostanie ;-) Lepiej mieć dwa niż jeden, prawda?

Poza tym różni się od tego co podałeś, login- gdyby były identyczne to by został wyrzucony.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

napisałem ticketa dzisiaj i odpisała mi

Dear WarRock Player,

thanks for your ticket.
Your account has been banned permanently for using 3rd-party-tools.

Sincerely,

[NX] Rhea 
WarRock Support

jak otworzyć ticket??

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Opublikowano

@Up

Klikasz to nad ticketem:

uwm4.png

Btw. Mój temat nie pomoże ci z tym, bo zostałeś zbanowany i jesteś na dishonor list.

MAL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi przyszlo takie cos, mam szanse na unbana? 

Dear Player,

Thank you for your ticket.

Your account has been permanently banned for using hack.

Please note, that before we implement any ban, all accusations are checked with our game logs.
Because of this, we will not impose a ban if there is no supporting evidence.

Sincerely,

[NX] Andreas 
WarRock Support

10300.png

Opublikowano

Mi przyszlo takie cos, mam szanse na unbana? 

Dear Player,

Thank you for your ticket.

Your account has been permanently banned for using hack.

Please note, that before we implement any ban, all accusations are checked with our game logs.
Because of this, we will not impose a ban if there is no supporting evidence.

Sincerely,

[NX] Andreas 

WarRock Support

Nie. Konto nie spełnia wymagań. By dostać unbana konto musi spełniać wszystkie 3 wymagania:

• Wasze konto musi być zbanowane przed zmianą adminów (kiedy pojawił się Coyote)
  • Wasze konto nie może być na ban liście.
  • Nie może być znalezione w bazie danych Wa-Sta
MAL

Opublikowano

Chodzi o to ze gdy zostalem zbanowany na G1 to mam mozliwosc o unbana?

ps. gdy mialem tam bana na g1 przed przeniesienem do nx nie moglem zintegrowac konta na nx, idzie to jakos zrobic?

10300.png

Opublikowano

ps. gdy mialem tam bana na g1 przed przeniesienem do nx nie moglem zintegrowac konta na nx, idzie to jakos zrobic?

1. Nie, gdyż nexon otrzymuje wszystkie informację o twoim koncie.

2. Nie.

MAL

Opublikowano

Wszystkie zbanowane konta z g1 podczas przeniesienia do NEXONA zostały skasowane, także te konta, które nie miały potwierdzonego nowego regulaminu NEXONA, który był wysyłany na email, który został podany podczas rejestracji konta.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie jest przejrzysty ten poradnik.

Pod wzgledem estetycznym lezy na ziemi.

Chaotycznie napisane ciezko sie polapac.

Do tego jeszcze tekst z tlumacza internetowego - wielki blad.

Pozatym po co robisz drugi taki poradnik jak juz istnieje tut jak stworzyc takiego tickieta.

No coz myslalem ze bedzie cos lepszego ale jednak wielka lipa.

Bez powazania, nie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie jest przejrzysty ten poradnik.

Pod wzgledem estetycznym lezy na ziemi.

Chaotycznie napisane ciezko sie polapac.

Do tego jeszcze tekst z tlumacza internetowego - wielki blad.

Pozatym po co robisz drugi taki poradnik jak juz istnieje tut jak stworzyc takiego tickieta.

No coz myslalem ze bedzie cos lepszego ale jednak wielka lipa.

Bez powazania, nie pozdrawiam.

Co tu ma być estetycznie-przejrzystego? Po prostu wymaganie jakie masz spełnić i co wpisać, by dostać unbana. Nie trzeba odwalać mega grafik czy innych głupot do czegoś takiego.

Tekst nie jest z translatora. Zwyczajny prosty angielski na poziomie podstawówki. Nic więcej do zrozumienia nie potrzeba.

Nie istnieje taki poradnik, a jak jest to proszę o linka. Osoby wyżej próbowały i porażka.

A co tu ma być wielkiego? o.O Nie każdy poradnik wymaga epickich rzeczy i włamywania się do baz danych.

Jeżeli po prostu chcesz się odegrać za prezentację to pamiętaj o regulaminie, bo % mogą polecieć.

MAL

Opublikowano

Regulaminu mnie nie musisz uczyc.

Wyrazam swoja opinie, czytelny poradnik i estetyczny zawarte w nim grafiki dodaja lepszych wrazen, i przyjemniej sie czyta.

Nie odgrywam sie tylko zauwaz jak to jest jak glupich szczegolow sie czepiasz :).

Ja to samo jakbym nie zastosowal grafik w mojej prezentacji to bys sie uczepil. Ale coz ja tylko wyrazilem swoja czysta i sumienna opinie a to jest jak najbardziej wskazane.

Powracajac do tematu uzytkownik wczesniej podrzucil Ci linka glupiego nie udawaj.

Regulaminu w zadnym stopniu nie lamie nawiazuje do tematu oraz swoja opinie wyrazam.

ps. bardzo ciekawa aplikacja nad kid moderatora. Widze ze kazdy jest za Toba pozytywnie nawet Wilczek. Wtopka

Tym razem pozdrawiam Ciebie i sie nie bulwersuj ; *

A procentami mozesz sobie kolegow z podworka straszyc. Bo na jednym gownie sie nie slizgalismy....

• Aive zmienił(a) tytuł na [War Rock] Jak dostać unbana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...