Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NedorMT2 [Easy]

Syloff

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No sorki moja wina że serwer wywala?

Jak komuś bugło postać to przepraszam, nie mam dostępu x;

Nie wiem czy wgl Bd serwer on

Wg mnie niestety serwer to fail i nie ma co ukrywać;/

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Ulepszanie itp zostanie naprawione gdy sylo wróci ;>

wbiłam na serwer all ogarnełam i zrobiłam evencik, niestety kontynuacja nie udana, dlaczego? Bo jakiś cep ddosuje hamachi .. A H@ nie ma bo resetuje windows

[serwer stoi na lapku]

EDIT:

Kapi nie nabijaj postów, postaw serwer hamachi to popiszemy

poszedł raport

To nie ddos podejrzewam, że ktoś się bawi komendami :)

Opublikowano

To nie ddos podejrzewam, że ktoś się bawi komendami :)

Wszystkie komendy są zablokowane(uszkadzające serwer)

<3

Opublikowano

Proponuje usunąć ta zbr z pla i zostawić niebianke i syrka bezdy itd. I usunać te wirusy, i zając się bugami. Wtedy na pewno więcej luda wbije ;). I dodać GM'a od Eventów. Dodać magiczny metal lvl odrazu a nie jakies expienie na ludziach, dodać zmianke skilli, Eventy, Turnieje pvp itp itd;d

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Proponuje usunąć ta zbr z pla i zostawić niebianke i syrka bezdy itd. I usunać te wirusy, i zając się bugami. Wtedy na pewno więcej luda wbije ;). I dodać GM'a od Eventów. Dodać magiczny metal lvl odrazu a nie jakies expienie na ludziach, dodać zmianke skilli, Eventy, Turnieje pvp itp itd;d

Od eventów jestem ja

Sylo naprawia bugi, pisałam z nim wczoraj

zmianka itp może zostaną dodane

Lvl od kapitana

jest 100% u seona

<3

Opublikowano

@Anyo

Ale czekanie na to żeby serwer był włączony.. to już przesada. Każdy czekał dwa dni, ja próbowałem się ciągle połączyć co 2-3h, I nic.

Opublikowano

Od eventów jestem ja

Sylo naprawia bugi, pisałam z nim wczoraj

zmianka itp może zostaną dodane

Lvl od kapitana

jest 100% u seona

Ten serwer 24/7 czy jak bo nie ogarniam inni piszą że nie a w prezce 24/7

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Ten serwer 24/7 czy jak bo nie ogarniam inni piszą że nie a w prezce 24/7

Syloffa aka Gromka nie ma, nie wiem co się dzieje ale jak all bd naprawione itp to na pewno bdzie 24/7 także prosze o Cierpliwość ;x

<3

Opublikowano

I tak wiem, że war nie zablokowlaiscie

ty na każdym serwerze tej komendy używasz bo nie umiesz lepszego postawić :) 

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

ty na każdym serwerze tej komendy używasz bo nie umiesz lepszego postawić :)

Aha czyli twoim zdaniem jak używam komend na którymś serwerze to nie umiem postawić serwera ? A co z twoim serwerem się stało ?

A tak wgl. to na moich serwerach war nie działało a na twoim to działało wszystko. A i w dodatku źle ją zablokowałeś bo wyłączyłeś ją w CMD przez co wojny nie działały :)

Opublikowano

Na hamachi on ale strona off . Kiedy strona bedzie on ?

@mkkmarcin

Serwer nigdy nie będzie ON.

Ja czekam już prawie 6 dzień i nadal zero odpowiedzi ,,Cytuję administracja niby robi prace" Ale coś one długo trwają..

Inaczej, jak chcecie tu grać, to trzeba mieć cierpliwość, wiele osób już poszło z jednej sieci na inny serwer, bo to nie ma sensu tracić miejsce na dysku, czas i cierpliwość do tego serwera.

Opublikowano

Aha czyli twoim zdaniem jak używam komend na którymś serwerze to nie umiem postawić serwera ? A co z twoim serwerem się stało ?

A tak wgl. to na moich serwerach war nie działało a na twoim to działało wszystko. A i w dodatku źle ją zablokowałeś bo wyłączyłeś ją w CMD przez co wojny nie działały :)

hmm poco na hamachi wojny gildi. na dedyku bym wgrał nato diff a tak wgl z moim serwerzem stało się że dałem pliki atlanty Sylofowi ;) który miał na nich postawić vps ale jednak nie postawił więc co się czepiasz? napisałem że pójdzie na vps że dałem pliki sylo w komentarzu chyba że jesteś dzieckiem neo i nie przeczytałeś. nw jakim idiotą trzeba być aby robić wojny gildi na serwerze hamachi. więc prosze cie uprzejmie wypierdalaj z tego tematu. :)

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Słuchajcie!

Serwer wróci w najbliższym czasie nie upadnie:) 

A moderatorów proszę o chwilowe zamknięcie tego tematu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje z serwerem i szczerze mogę napisać, że mnie to nie obchodzi już nie wiadomo co z sylo się dzieje ;x

Prezka do zamknięcia

<3

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...