Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petycja o stworzenie Metin 3

Szteker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodziło mi o system działania, pomyliłem się :D

Tylko sęk w tym, że w tibii grały w większości boty, a nie ludzie.

Co do tematu - można zamknąć, bo już pisałem że jednak nie ma sensu petycja o metin3. Odświeżenie metin 2 kilkoma nowościami i otwarcie nowego serwera wystarczy.

1. Na pvp 0 botów, więc na 100% grałeś na npvp gdzie jest nudno.

2. Dobra decyzja, chyba 1 w tym temacie ;).

Opublikowano

Metin 3: cebulaki atakuja xDDD

Jak moze byc grafika na tym samym silniku tylko odswierzona? xDD

Przeciez masz na forum w uj nowych mobow, broni, zbroi. Co znow zapierdolisz z WoW'a nowe grafiki? LoL xDD

Opublikowano

Metin 3: cebulaki atakuja xDDD

Jak moze byc grafika na tym samym silniku tylko odswierzona? xDD

Przeciez masz na forum w uj nowych mobow, broni, zbroi. Co znow zapierdolisz z WoW'a nowe grafiki? LoL xDD

Kto mówi o kradnieciu grafiki z WoW'a przecież YMIR czy tam inna firma co by to wydała, używałaby autorskiej grafiki.  xD

Opublikowano

Kto mówi o kradnieciu grafiki z WoW'a przecież YMIR czy tam inna firma co by to wydała, używałaby autorskiej grafiki.  xD

No pewnie, tak jak graficy na tym forum używają swoich stocków, nakładek itp. :D

37215277764282770396.png

Opublikowano

No pewnie, tak jak graficy na tym forum używają swoich stocków, nakładek itp. :D

Sądzisz że Ci z ymira czy czegoś tam w metinie nie robią tego sami? :D

PS: Co do grafików na mpc to żeby mieć swój stock trzeba go zrobić a jak wiadomo na necie jest to się korzysta ;]

PS2: Co do petycji to wątpię by to coś dało bo co im po papierku z milionowym tak skoro np. nie mają kasy na to :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

po 1 nie pyknie.. po 2 czy przypadkiem metin2 nie jest/nie bedzie sprzeadny jakies tam innej firmie? po 3 jest metin 3 nazywa sie rise of metin :D ale to straszny syf

Opublikowano

Lol :D Serio wierzysz, że wgl przeczytają taką petycję...

Równie dobrze napisz do Blizzarda, żeby Ci zrobili Warcrafta IV...

I tak by nie przeszło ;)

Troszkę nie trafione bo blizzard powiedział na ostatnim blizzconie, że kilka osób z jego paruset osobowego teamu pracuje nad czymś takim.

Nawiązując do tematu, tworzenie czegoś nowego jest niepotrzebne póki stare jest jeszcze żywe i ma duże szanse na odnowę.

Opublikowano

Oni nie zrobią już metina bo po co? Jeśli z tego co wiem sprzedają metina innej firmie to nie ma sensu robić nowego metina xD jeśli chcą pozbyć się swoich serwerów globalnych.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Wstrzymaj się do grudnia to będziesz miał co prawda nie do konca, no ale metin3 xD

harnaś, my nie chcemy grać na Twoim serwerze bo on będzie stał zaledwie tydzień ( o ile nie wyj3bie na starcie )

@topic

Petycja na 400 osób haha..

uzbieraj z 10k podpisów to można rozpocząć rozmowy wstępne na forum :)

pozatym wole juz zeby zrobili inną gre podobną do metina ale inne systemy itp bo wtedy byłby klimat a teraz masz już wszystko rozkminione i nie ma klimatu.

Opublikowano

harnaś, my nie chcemy grać na Twoim serwerze bo on będzie stał zaledwie tydzień ( o ile nie wyj3bie na starcie )

@topic

Petycja na 400 osób haha..

uzbieraj z 10k podpisów to można rozpocząć rozmowy wstępne na forum :)

pozatym wole juz zeby zrobili inną gre podobną do metina ale inne systemy itp bo wtedy byłby klimat a teraz masz już wszystko rozkminione i nie ma klimatu.

Ja nie mówie o żadnym swoim serwerze.  Mniejsza bo i tak nie zrozumiesz, ale coś ciekawego ma wyjść ponoć niedługo także czuwajcie internety :v

Opublikowano

Troszkę nie trafione bo blizzard powiedział na ostatnim blizzconie, że kilka osób z jego paruset osobowego teamu pracuje nad czymś takim.

Nawiązując do tematu, tworzenie czegoś nowego jest niepotrzebne póki stare jest jeszcze żywe i ma duże szanse na odnowę.

Blizzard mówi tak od paru lat ;)

@top

Metin3 raczej nie powstanie, spokojnie zarabiają na innych grach a i tak jakieś tam grosze wyciągają z MT2

916741414680034286162.png

Opublikowano

Nie wiem czy już wyszedł ale zobacz sobie cabal 2- skille poezja, grafika kosmos no i gra sama w sobie zajebista, a metin3 nie wiem czy wypali bo rise of metin był i upadl że wzgledu na graczy, bo każdy myślałem ze metin3. .. a gdyby była prawdziwa nazwa rise of meteor i ten język polski to by dalej grali. .

Opublikowano

Tak wszyscy mowia, ze dawniej bylo fajnie(2008- 2010) a jakby wyszedl taki serwer to nikt by tam nie zagral. Tak juz ludzie maja, ze dlatnich zawsze bylo lepiej bo kojarzy im sie to z ich wlasna mlodoscia. Klimat starego metina nie wroci chocby wyszedl i metin600.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mt3 od Gameforge xD

Na Waszym miejscu poszukałbym dobrego priva, bo one już od dawna przeganiają globale (niestety nie populacją, bo to nadal privy...). Z takich nowszych polskich serwerów polecam Atreye chociaż Mizune jest zły.

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Oni nie zrobią już metina bo po co? Jeśli z tego co wiem sprzedają metina innej firmie to nie ma sensu robić nowego metina xD jeśli chcą pozbyć się swoich serwerów globalnych.

Masz na myśli GameForge? Jak oni tylko robią promocje w IS i dodają update'y wydane przez YMIR.

Ale skoro w 10 lat nie zrobili MT3 to raczej go już nie zrobią.

tenor.gif

Opublikowano

Dla mnie metin3 to serwer MPCforum. xD :P

86765457725017491483.png

Mayumii | Sheyra | Szamanka Shinsoo 

Mayumi | Nayumi eNs Ninja Shinsoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...