Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mosin Bipod

Habu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na youtubie jest mnóstwo filmików jak ludzie biegają z mosinem z zainstalowanym bipodem który podobno drastycznie zwiększa celność. Ja do mosina bipoda dołączyć nie mogę, przez co na long scopie jest dosyć niecelny. Dlaczego?  Czy wogóle jest możliwość dołączenia bipoda do mosina? A jeśli nie to jaką bronią snajpić?

Opublikowano

Atlas bipod jest dodatkiem do karabinów szturmowych przynajmniej to mówi mi wikipedia. Mosin jest jedyną bronią którą zlikwidujesz celę z dużej odległości. Dobrą alternatywą, ale z kolei z krótszym zasięgiem jest SKS. Chociaż teoretycznie ma niby większy zasięg niż mosin, ale z tego co wiem posiada tylko jeden możliwy do załączenia celownik konkretniej PU Scope. Jest dobry, ale dość trudny do likwidowania celów z dalekich odległości. Nie mniej jednak jest to możliwe. Poniżej umieszczam mały obrazek który może ci pomóc. 

472731410642353719742.png

Tutaj masz jeszcze link do bardzo ciekawego zbioru informacji o DayZ. :D

http://dayz-standalone.wikia.com/wiki/DayZ_Standalone_Wiki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...