Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta: Który serwer EU wybierasz?

Engineer

Serwery EU  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który serwer Wybierasz?

• Kryptosa (wybiera się tam najwięcej PL)
      53
    • Eanna
      4
    • Dahuta
      2
    • Shatigon
      2
    • Aier
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aier - nowy świat, więc gracze będą mniej więcej na tym samym poziomie i są dużo mniejsze kolejki, a polska społeczność na pewno się tam też znajdzie, więc będzie z kim grać.

logo.png

Opublikowano

Nie cieszcie się przedwcześnie tym Aierem, nawet na nim jest kolejka ponad tysiąc graczy. Strasznie nieprzygotowane serwery jak na taką masę graczy. Wbiję na niego wyłącznie, by sprawdzić czym jest ta gra.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Po godzinie 17 już wszystkie servery są full a czas oczekiwania to średnio +/- 1h, będzie się chyba trzeba zastanowić nad kupnem patrona. 

Opublikowano

Po godzinie 17 już wszystkie servery są full a czas oczekiwania to średnio +/- 1h, będzie się chyba trzeba zastanowić nad kupnem patrona. 

Co do tego Patrona nie byłbym taki do przodu, bo z tego co czytałem ludzie się skarżą na kolejki mimo iż pokupowali patrony.

Poniżej zdjęcie z kolejeczki z patronem. 

10661657_10204087550364509_2399868638989

Opublikowano

Dlatego właśnie napisałem, że trzeba się zastanowić nad jego kupnem. Ja czekam do 22 i znów sprawdzę czy da się wejść, jak nie to znów pogram rano. 

Opublikowano

Kryptosa wybralem bo mamy tam gildie ale takie kolejki ze grac sie nie da. Jedynie w nocy lub rano od 2 do 7 da sie pograc. Od 3 godziny naszego czasu 6 h przerwy bedzie przynajmiej wiec po 9 dopiero xDD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dlatego właśnie napisałem, że trzeba się zastanowić nad jego kupnem. Ja czekam do 22 i znów sprawdzę czy da się wejść, jak nie to znów pogram rano. 

To źle to zrozumiałem.

Ja chciałem w nocy dzisiaj po 2 wbić, to około 800 było kolejki, a o 4 już nie było. Muszą coś z tym zrobić bo myślę, że nie byli na tyle głupi by myśleć "Aż tak to popularne nie będzie" ale faila na start niesamowicie zaliczyli, żeby ludzie z patronem musieli w kolejce stać, nie do przyjęcia, współczuję ludziom. 

Opublikowano

No tak, wykupili usługę, a nie mogą w pełni z niej korzystać. Ja natomiast wszedłem trochę przed południem i na Kyprosie już była kolejka z 1,5k ludzi. Dlatego właśnie wybrałem Aier bo wtedy można się było się na niego w miarę dostać. 
Wychodzi na to, że trzeba się logować do gry rano i nie wychodzić, żeby móc grać o każdej porze. A jeślii chodzi o servery to może liczą właśnie na to, że nieświadome osoby będą wykupywać patrona żeby się dostać do gry. 

Opublikowano

Powiem wam, że różnice w kolejkach pomiędzy Aier czy Kyprosa powoli się zacierają, Aier - 3000, Kyprosa - 4500. Ledwie co wbiłem po 20stominutowej kolejce do Aiera, to przypadkowym wcisnięciu czegoś wywaliło mnie z gry. Super k***a.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

To zależy o której godzinie chcesz wejść ja dzisiaj przed godziną 16 jak wchodziłem na Aier to była tam kolejka ok 600osób, a na kryptos około 4500

logo.png

Opublikowano

Spokojnie administracja wkrótce powiększy sloty czy ilość serwerów , na pewno mają wielki zapierd*** .

Opublikowano

Jest postep z 5k do 3k kolejki to juz cos jest i to w tej samej godzinie co  przedtem! Ja polecam grac nocki i tyle. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jest postep z 5k do 3k kolejki to juz cos jest i to w tej samej godzinie co  przedtem! Ja polecam grac nocki i tyle. 

Nocki lub po prostu wcześnie rano tak jak ja. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...