Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta: Który serwer EU wybierasz?

Engineer

Serwery EU  

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który serwer Wybierasz?

• Kryptosa (wybiera się tam najwięcej PL)
      53
    • Eanna
      4
    • Dahuta
      2
    • Shatigon
      2
    • Aier
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja, pewnie jak większość będę grał na Kryptosa - najwięcej ludzi, Polaków, obym tylko lagów tam nie miał :P

Ciekawi mnie tylko czy będzie tam tyle cebulaków jak np. w LoLu czy starej Tibii, bo jak wiemy Polacy = zła atmosfera.

giphy.gif ­

Opublikowano

@WhoPL.

już możesz wnioskować jak będzie sie grało na kryptosie :P

Wybieram eanne ze względu na gildie lecz niestety życie z francuzami będzie ciężkie

W sumie racja, jednak wolę grać z Polakami, zobaczę jaka będzie sytuacja, bo na Kryptosie pewnie nie będzie wolego miejsca na domek.

Jak będzie za dużo ludzi to ucieknę gdzieś indziej.

giphy.gif ­

Opublikowano

W sumie racja, jednak wolę grać z Polakami, zobaczę jaka będzie sytuacja, bo na Kryptosie pewnie nie będzie wolego miejsca na domek.

Jak będzie za dużo ludzi to ucieknę gdzieś indziej.

Tyle że nigdzie nie będzie miejsca na domek :)

Każdy crafter z headstartu musiał obowiązkowo zająć ziemie

więc sry ale to nie możliwe dla F2P :D

Opublikowano

Osobiście wybiorę serwer 'Kryptos(a)', ponieważ będzie tam najwięcej polskich rodaków, co wiąże się z tym, że komunikacja między ludźmi będzie łatwiejsza.

Opublikowano

Eanna, ponieważ grałam tam 2-3 dni, gdy była beta. Ładna i krótka nazwa do zapamiętania :p

Opublikowano

Zastanawiam się nad graniem Eanna, Aier a Kryptos :D

Aier niby nowy i nie będzie szybko zajętych terytoriów pod domki, Eanna grają tam też polacy a Kryptos najwięcej polaków xD

Opublikowano

Server wybrany Kryptosa, ale straszne to jest, że są takie kolejki na servery, aż taką małą pojemność mają? 3.5k typa na server 1h+ czekania, jak wygląda to na inne servery? 

Opublikowano

Dlatego ja odpuściłem logowanie zaraz po starcie. Myślę, że do gry wejdę sobie jutro rano - na spokojnie. 

Otóż to. Ja zrobię tak samo. Dzisiaj pobrałem i zainstalowałem, a jutro jak większość będzie w szkole lub w pracy to sobie wejdę i zobaczę czy mnie gra wciągnie na dłuższy czas.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Chyba Kyprosa, a nie Kryptosa.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Chyba Kyprosa, a nie Kryptosa.

Tak, jak zwał tak zwał, lekko mi się pomyliło.

O godzinie 2:30 kolejki były, o 4:00 kolejek już nie było, koło godziny 9 też już były po 700 - podobno. 

Średnie tempo to 100 ludzi na 10 minut, trochę przerażający jest ten fakt, kiedy rano jest taka kolejka, to co dopiero w południe po kilka k. Albo rano się wbije albo wgl. 

Opublikowano

Możecie wypisać jaki serwer będzie czyi? Tak jak z kryptosem, że więcej polaków tam będzie, to np. na Aier ludzi z jakiego państwa będzie najwięcej ^^?

Opublikowano

Też zamierzałam na tym Kryptosie ale sugerując sie opiniami,że trzeba czekac zza dnia 2000 + w kolejce zeby sie tam dostac to wybieram Aier bo tam jako tako idzie sie dostać :)

Opublikowano

Też, po czekaniu 3h w kolejce i ścięciu gry po 10 minutach i zobaczeniu 2k kolejki, jednak stwierdziłem, że się przenoszę na Aier, jeżeli chodzi o ludzi tutaj to jest masowa różnica, wiadomo ruski, to się ich od razu blokuje, sk/cz, hiszpanie, meksykanie nawet/rumuny no i polaczki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...