Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje jakiś darmowy hosting TS albo VPS na którym mógł bym postawić serwer?

kaczka123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest pełno darmowych stron z darmowymi VPS, niestety ich parametry powodują, że serwer nie postoi długo jeżeli będzie więcej niż ~5 ludzi na serwerze. Po prostu takie serwery są za słabe. Co do hostingów TS to takowych nie ma i raczej nie będzie. :))

Opublikowano

TS publicznego na darmowym VPS, to nie wypali ponieważ jeden lekki ddos i cały server leży.
Darmowego VPS na długi czas nie ma chyba w ofercie są testowe na jakiś okres czasu.

Opublikowano

Hmmmm są darmowe VPS prawda mało ramu ale to dlamnie teraz nie ważne potrzebuję darmowy hosting znam jeden: haphost.com   proszę sprawdzić czy dziala !!!

Działa, mój kolega ma.

Opublikowano

Witam, dziś założyłem konto, ale chwilowo mogę powiedzieć ze mi się podoba dobie też polecam właścicielu tego tematu, stronę oraz panel jest GOOD nie mam żadnych zastrzeżeń 

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Haphosta nie polecam :P
Z dos z domowego łącza i serwer pada.

Miałem tam hosting przy 30 osobach poszedł ddos i supensed ;P

;-) ;-)

Opublikowano

można też poszukać jakiejś shellowni i na shellu postawić ts'a na jakimś porcie :)

Cracked License TS3? For free? Only at my profile! :)
Look for url of my page and enjoy :)

Opublikowano

Na hostingu możesz postawić sobie stronkę...

Shelle już prawie wyginęły ;/

Jeśli nie macie 10zł na VPSa z OVH to dziwię się że macie kompa i na czym pisać :)

qs4J0Fl.png

Opublikowano

Z darmowych to tylko vps.me - musisz się pobawić w mapowanie IPv, lub haphost, ale tam ciężko coś dostać.

Procesor: Intel i5 4690k 3,4GHz - Haswell | Grafika: Asus Strix GeForce GTX 970 4GB Płyta Główna: AsRock Z97 Pro4| Pamięć operacyjna: Crucial Ballistix 8GB | Zasilacz: Thermaltake Smart SE Modular 630W + 80 Bronze | Dysk Twardy: Western Digital Caviar Blue 3,5" 1TB | System: Windows 10

Opublikowano

Jak chcesz dobrze zabezpieczony to raczej bez płacenia się nie obędzie.
Ja obecnie mam postawiony (dosyć tanio) na serwerach net-speak.pl
Tam możesz kupić sam TS lub VPS.

Jak jest to niewielka liczba osób, możesz postawić na Hamachi, tak też stawiałam, ale wtedy łatwo go przeciążyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...