Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

windbot

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest crack do windbota? Na stronach pand...... jest bodajże albo i nie ma dla premium userów ale ja chciałem mieć za free. Wiem, że jest xenobot crack też dobry bot no ale chciałem coś najlepszego. Stać mnie na zakup 1 licencji o ile za 1,7kk się kupi na serverze optional-pvp ale bota nie będę mieć włączonego 24/7 tylko maks. 3-9h dziennie, więc nie wiem czy zprofituje to sobie w takim czasie.

@1361622928-U485574.pngNyheq

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dobra, nie odpisuj już na pw, nie skapnąłem się z tematem ^^.

Zrób tak jak z elfbotem vmware, zapisz snapshota i odpal windbota z trialem (zrób nowe konto na windbocie).

Brawo, masz pernamenty trial.

Jeżeli skończy ci się trial to wczytaj nowy snapshot ^^.

@Edit

W sumie jak wrócę znowu do Tibii to zrobię poradnik.

Opublikowano

Dobra, nie odpisuj już na pw, nie skapnąłem się z tematem ^^.

Zrób tak jak z elfbotem vmware, zapisz snapshota i odpal windbota z trialem (zrób nowe konto na windbocie).

Brawo, masz pernamenty trial.

Jeżeli skończy ci się trial to wczytaj nowy snapshot ^^.

@Edit

W sumie jak wrócę znowu do Tibii to zrobię poradnik.

Stawianie bota na wirtualnej maszynie nic Tobie nie da. WindBot'a nie da się scrackować, może kiedyś ktoś znajdzie sposób na obejście, ale teraz nie ma żadnego crack'a.

Opublikowano

Stawianie bota na wirtualnej maszynie nic Tobie nie da. WindBot'a nie da się scrackować, może kiedyś ktoś znajdzie sposób na obejście, ale teraz nie ma żadnego crack'a.

Chcesz się założyć o Pacca ;)? Wirtualna maszyna ma całkiem inne hwid, więc wystarczy zrobić snapshota i masz ciągły trial.

Zresztą zobacz sobie forum torg, tam masz całkiem nieźle to wytłumaczone.

@Arkeus pomóz pls.

Opublikowano

A czy ktoś z was ma portable wersje takiego programu? Tak by odpalić bez instalki, odpala się osobne okienko z wirtualną maszyną i tam all odpalić? Chciałbym takie coś postawić z 3 minuty bez konieczności instalacji windy itp.

Opublikowano

A czy ktoś z was ma portable wersje takiego programu? Tak by odpalić bez instalki, odpala się osobne okienko z wirtualną maszyną i tam all odpalić? Chciałbym takie coś postawić z 3 minuty bez konieczności instalacji windy itp.

Nie ma czegoś takiego, musisz wykupić wtedy vps z windows server.

Opublikowano

Na 100% możesz użyć free programu do stawiania wirtualnej maszyny. Na nim możesz instalować pirata windowsa z netu, pierwszego lepszego i bot działa. Pytanie czy da się to zrobić bardziej portable + bez instalacji windowsa. bo taki proces to 1h.. Niby 1h na 2 tygodnie to nie dużo, ale itak. 

Opublikowano

Na 100% możesz użyć free programu do stawiania wirtualnej maszyny. Na nim możesz instalować pirata windowsa z netu, pierwszego lepszego i bot działa. Pytanie czy da się to zrobić bardziej portable + bez instalacji windowsa. bo taki proces to 1h.. Niby 1h na 2 tygodnie to nie dużo, ale itak. 

nie 1h na 2 tygodnie tylko 1h na zawsze, od tego jest snapshot ^^.

Opublikowano

No to tym bardziej. Jakiś mózg rozkminił wersję portable by tylko przykładowo nagrać na pena taką wirtualną maszyną która odpala plik z windowsem?

Wiecie, taki pen co ma 10 giga i na nim opcja z forever botem ;)

Opublikowano

No to tym bardziej. Jakiś mózg rozkminił wersję portable by tylko przykładowo nagrać na pena taką wirtualną maszyną która odpala plik z windowsem?

Wiecie, taki pen co ma 10 giga i na nim opcja z forever botem ;)

Przecież tak czy siak musisz mieć vmware i wystarczy mieć na penie zainstalowany folder, więc nie rozumiem twojego pytania.

Opublikowano

Szukam kogoś kto by zrobił tutorial jak takie coś portable zrobić. Ewentualnie udostępnił swój gotowy i powiedział jak podmieniać snapshoota [nie bardzo wiem jak to działa].. 

Opublikowano

Szukam kogoś kto by zrobił tutorial jak takie coś portable zrobić. Ewentualnie udostępnił swój gotowy i powiedział jak podmieniać snapshoota [nie bardzo wiem jak to działa].. 

Snapshot działa na zasadzie przywrócenia stanu komputera, poprzednia wersja tak jakby ;).

Co do portable, nie ma czegoś takiego tak czy siak musisz wszystko pobrać i zrobić to wszystko na SWOIM KOMPUTERZE, bo nie będzie działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...