Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lekka czy topory?

Polakos .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej się opłaca dać do rekrutacji 100lekkiej czy 260 toporków? Staram się iść jak najbardziej w offa + farmienie. Mam już obecnie 400lekkiej i 400 toporków, przy stanie wioski 1550p. Co było by lepszym rozwiązaniem? 

Opublikowano

Rób lekką bo z takim wojskiem i tak nic nie zawojujesz a lekka szybciej i więcej zbierze ci surowców z farm z której będziesz mógł robić więcej i wiecej woja. Ciesz się, że nie jesteś obok mnie bo już dawno byś był moją farmą z taką ilością woja.

07919872454565140601.png

Opublikowano

na start najlepiej mieć większą liczbę topów bo jak wiadomo każdy (glównie farmy:D) robią same piki a szkoda tracić lk czyszcząc graczy do farmy więc topory jak najbardziej sie przydają, pomijając fakt że na tyle pkt. juz powinieneś mieć z 100 taranów i 25+ katapult chociaż do niszczenie placu.

Specjalista
Opublikowano

Grałem ostatnio na TW2. Mój stan przy 1550pkt był taki:
2100Topa , 950LK, 250Taranów,100 katapult i przy tym ponad 900K surki z farm :)

Opublikowano

Bardziej się opłaca dać do rekrutacji 100lekkiej czy 260 toporków? Staram się iść jak najbardziej w offa + farmienie. Mam już obecnie 400lekkiej i 400 toporków, przy stanie wioski 1550p. Co było by lepszym rozwiązaniem? 

1500p. i 400 lk i 400 toporka?

Gratuluje.

Na tym etapie już powinieneś mieć minimum 1200 lk i z 800 toporka do tego z 80 taranków i 200 zwiadu.

Opublikowano

ale problemy macie haha,ja do 6k nie mam praktycznie wojska kompletnie i daje radę :))
@topic idź w lekką=lekka przyniesie więcej surków+szybciej to zrobi i jakby nie patrzeć ma więcej ataku więc jest mniejsze prawdopodobieństwo iż rozbije się ta mała ilość lk o mur (10 na przykład) :) 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngitzPROGAMERz to zapraszam obok mnie i graj do 6k sobie bez wojsk :)

Będę cię lubił za darmówkę :D

Tia jasne 5 sztuk na murku 10 i przy obronie gruntowej gdy brak surki pada 1-2 sztuki.

Pozdrawiam , a teraz nie spamuj i graj sobie bez wojsk.

Opublikowano

ale problemy macie haha,ja do 6k nie mam praktycznie wojska kompletnie i daje radę :))

@topic idź w lekką=lekka przyniesie więcej surków+szybciej to zrobi i jakby nie patrzeć ma więcej ataku więc jest mniejsze prawdopodobieństwo iż rozbije się ta mała ilość lk o mur (10 na przykład) :)

Darmówki nauczyły się pisać na forum? Jakaś nowość :)

Opublikowano

@Lionheart233. / @MistarOne  Wy nie uczcie ojca dzieci robić :-) 

6117614112567941245266.jpg

nie spamuję i jakoś na tym świecie tez zacząłem bez wojska :)

@1361622928-U485574.pngitzPROGAMERz to zapraszam obok mnie i graj do 6k sobie bez wojsk  :)

Będę cię lubił za darmówkę  :D

Tia jasne 5 sztuk na murku 10 i przy obronie gruntowej gdy brak surki pada 1-2 sztuki.

Pozdrawiam , a teraz nie spamuj i graj sobie bez wojsk.

Barbarka do 1000pkt NIGDY ALE TO PRZENIGDY nie ma murku na 10 poziomie :-) Bynajmniej JA się z taką nie spotkałem nigdy w życiu :) Po drugie jaki jest sens wysyłać 5lk na wioski powyżej 300pkt?  5lk=400 surków bo 1lk ładowności ma 80,więc bez sensu wysyłać na "grubsze" wioski tak małą ilość-bo fakt zgodzę się jeżeli okazało by się że jakaś barbarka 700pkt ma ten murek na 10 to alleluja tym lk [*].
Więc nie rozumiem po co robisz z siebie omnibusa,lecz dobra lać na to spin nie szukam :-) 
Miłego dnia :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Chcesz zaimponować mając 2,8kk pkt. ? pokaż RA i RO, trafiłeś okolice bez wrogów i bez wojska możesz coś zdziałać, jedna może diw enocne akcje i nie miałbyś wiosek szczególnie mając (na screenie widać) 7k w zagrodzie na 24k :)

Opublikowano

@Lionheart233. / @MistarOne  Wy nie uczcie ojca dzieci robić :-) 

6117614112567941245266.jpg

nie spamuję i jakoś na tym świecie tez zacząłem bez wojska :)

Barbarka do 1000pkt NIGDY ALE TO PRZENIGDY nie ma murku na 10 poziomie :-) Bynajmniej JA się z taką nie spotkałem nigdy w życiu :) Po drugie jaki jest sens wysyłać 5lk na wioski powyżej 300pkt?  5lk=400 surków bo 1lk ładowności ma 80,więc bez sensu wysyłać na "grubsze" wioski tak małą ilość-bo fakt zgodzę się jeżeli okazało by się że jakaś barbarka 700pkt ma ten murek na 10 to alleluja tym lk [*].
Więc nie rozumiem po co robisz z siebie omnibusa,lecz dobra lać na to spin nie szukam :-) 

Miłego dnia :)

Pozdrawiam

Barbarki mają mur i rośnie z czasem.. kontrolowałem konta mające 200mln pkt. , więc schowaj się z tym swoim kontem.

Roślinki i darmówki głosu nie mają.

Barbarki mogą nie mieć surowców mądralo , więc na każde przykładowe 200 barbar w okolicy warto posyłać 10 sztuk lk , bo zawsze coś przyniosą , a setki takich pakietów dają ci rabusia i grabieżce każdego dnia praktycznie.

Ty się mistrzu z pytaniem kolegi mijasz,nie imponuję tylko odpowiadam na pytanie,nie muszę Ci się tłumaczyć jak i dlaczego idę bez woja :-) Co do jednej czy dwóch nocy,to przebij się przez ten bunkier misiu,jak się przebijesz to kp Ci kupię na 90 dni haha :-)) 

http://www.iv.pl/images/55506990053338152082.jpg

Ja się przebije wystarczy na oko 80 offów.

Opublikowano

Kilka godzin albo nawet mniej i można ogarnąć resztę wiosek tak że nie połapiesz się gdzie co leci i zostaniesz z jedną wioską z "bunkrem" :)

PS: nie ma jak marnowanie miejsc w zagrodzie :)

Opublikowano

Kilka godzin albo nawet mniej i można ogarnąć resztę wiosek tak że nie połapiesz się gdzie co leci i zostaniesz z jedną wioską z "bunkrem" :)

PS: nie ma jak marnowanie miejsc w zagrodzie :)

Razisz swoją inteligencją i chęcią do życia haha jak nie masz co z życiem robić tylko wymyślać historię o moim koncie to wyjdź na dwór,zapal papierosa i z kobietami pogadaj a nie ludzi nudzisz czy ja marnuję miejsce czy też nie haha-wracając do Twojego dennego pytania,nie w sumie nie do Twojego oskarżenia :) Nie marnuję misiaczku miejsc w zagrodzie,chyba że chcesz nazwać akcje na graczy etc wolnymi miejscami to propsik dla Ciebie haha (y)

Barbarki mają mur i rośnie z czasem.. kontrolowałem konta mające 200mln pkt. , więc schowaj się z tym swoim kontem.

Roślinki i darmówki głosu nie mają.

Barbarki mogą nie mieć surowców mądralo , więc na każde przykładowe 200 barbar w okolicy warto posyłać 10 sztuk lk , bo zawsze coś przyniosą , a setki takich pakietów dają ci rabusia i grabieżce każdego dnia praktycznie.

Ja się przebije wystarczy na oko 80 offów.

Brawo,brawo xoxo,zaprzeczasz sam sobie,wcześniej mówiłeś że  murek na 10 i z 10lk wróci Ci 2-3 haha to interes w luj :)  Ano tak,bo przecież my gadamy o moim koncie a nie o pytaniu które zadał kolega,jest w tym sens,następnym razem jak się do mnie zwrócisz i chcesz utrzymać inteligentną konwersację to sobie przeczytaj ustawienia s69 :) 

Jesteś moim bohaterem B)  

Opublikowano

Razisz swoją inteligencją i chęcią do życia haha jak nie masz co z życiem robić tylko wymyślać historię o moim koncie to wyjdź na dwór,zapal papierosa i z kobietami pogadaj a nie ludzi nudzisz czy ja marnuję miejsce czy też nie haha-wracając do Twojego dennego pytania,nie w sumie nie do Twojego oskarżenia :) Nie marnuję misiaczku miejsc w zagrodzie,chyba że chcesz nazwać akcje na graczy etc wolnymi miejscami to propsik dla Ciebie haha (y)

Widzisz nawet nie wiesz jak marnujesz miejsce z zagrodzie :) także spoko darmówko graj dalej :)

Opublikowano

Widzisz nawet nie wiesz jak marnujesz miejsce z zagrodzie :) także spoko darmówko graj dalej :)

Mistrzu,spójrz na godziny i wywnioskuj coś bo nie chce mnie się już wszystkiego tłumaczyć ;> 

Opublikowano

Po prostu cię zatkało , akurat dostałem konto szkoda tylko , że świat niżej :(

Popytam dalej i coś na ciebie się poradzi :)

Z 10 sztuk wróciło by ci 7-8 w zależności od murku i szczęścia nawet liczyć nie potrafisz ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...