Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porada na szybko

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie i jeszcze raz nie. Na allegro same gówna są nie komputery.

Dlaczego? Mój kolega kupil i nie narzeka. Na allegro się opłaca, nawet moge sprawdzic przy kurierze jego zawartosc

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

1. Zasilacz No-name...

2. Nie są spasowane podzespoły, za te pieniądze można złożyć 2x wydajniejszy zestaw 

3. Nieproporcjonalnie mocny procesor

4. Wolny dysk

5. Ram No name

6. Gówniana płyta no name..

7. Te podzespoły to pozostałości niesprzedane siedzące w magazynie i włożone do obudowy żeby wcisnąć klientowi ten syf w postaci ładnie opisanej na kolorowo aukcji..

Mam ci dalej wymieniać? ..

Opublikowano

typowy zestaw z allegro, dojebane tylko duże cyferki nieistotnych parametrów, żeby zachęcić głupiego potencjalnego klienta.

1 rzut oka w 30 sekund i juz ci mowie: karta graficzna do smieci, zasilacz tak samo, plyta główna tez widac, ze najgorsza i najtansza jaka jest byle tylko miala slot na karte graficzną i zeby procesor pasował, ram pewnie tez z 80zl wart w jednej kosci, najtanszy jaki znalezli, co z tego, ze dysk ma 1tb jak pewnie pamięc cache z 8mb albo i mniej.

3 razy nie pozdrawiam.

Opublikowano

Już mój laptop lepiej sobie z grami poradzi niż ten składak xDD

Jeśli chcesz grać w FarCry 3 dx9 przy ok 30fps na high to powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...