Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O czym mam rozmawiać...

N3K4I

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli jesteś nieśmiały ona też to podziękuj sobie. Możesz gadać o wszystkim, czy to takie trudne.. dajmy na to : 

Idziemy na pizze? Ostatnio miałem taki z*******y sos czosnkowy, a ty jakie lubisz? 

Idziemy na piwo? 

Dziewczyna jest po to żeby było z kim spędzić czas i zebys czuł się na luzie rozmawiając nawet o grach komputerowych i wychodząc z nią na piwo jak z kolegami. >.<

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Przeciągaj rozmowę jak się tylko da rozmawiaj o czym co ci do głowy przyjdzie

Jeśli powiem, że miałem ace w turniejowym nożem tak jarek pasza runda nasza, to bedzie ok?

Opublikowano

UP Zeby poruchać.... xD a tak naprawde to mi sie podoba lol...

Jesteś w takim wieku że ci się każda samica podoba..

już wiem dlaczego moja kotka jest kotna :)

będziesz dawał na karme dziadu!!

Opublikowano

O szkole, bo to prawie pewna płaszczyzna (nauczyciele, klasy, co się Wam podoba).
Potem muzyka, bo przecież każdy jej słucha.
Ostatecznie zbiegnij na temat jej hobby (chyba że nic o niej nie wiesz) i pozwól jej mówić. Wyciągaj wnioski.

Ja jak zaczynałem randkować to układałem sobie zestaw pytań - pewniaków, które zadawałem jak zapadała niezręczna cisza. Przygotuj sobie kilka.

Postaraj się też okazać jakąś bliskość fizyczną (np. kiedy będzie zimno wspomnij o temperaturze i przysuń się do niej).
No i do jasnej cholery nie podawajcie sobie rąk, bo tak to ja się witam z Panią dyrektor w firmie.
Pocałunek w policzek i styka. Nie zapomnij na koniec napisać SMSa, podziękować za towarzystwo i za miły wieczór.

f.png

Opublikowano

chłopacy sytuacja opanowana xD Bosze jakie spiny niektóży, ludzie ... trzeba się wyluzować :D

Dodany obrazek

najs lan przyjacielu
Opublikowano

Weź mi ku*wa jedno wytłuamcz - podoba ci się, zaprosiłeś ją na randkę, więc można z tego wywnioskować, że chcesz być z nią w związku (chyba, że jesteś patusem, który tylko wzioł dziołha na pizza żeby poruchoć hehe co nie), to jak sobie wyobrażasz ten związek, skoro nie potrafisz z nią rozmawiać?

UUUUUU, 800 POST.

Opublikowano

Wy się w kółko powtarzacie, po co z nią szedł na randkę, skoro nie ma o czym z nią gadać xD

Mów o czymś co jest pewne i wiesz, że uzyskasz jakąś odpowiedź czy coś i rozmowa się rozwinie. Może akurat będzie miała podobne zainteresowania do ciebie to wtedy tym bardziej spoko.

Opublikowano

Jeżeli to Twój pierwszy raz to samo Ci nie będzie wchodziło, na począktu Ci się będzie wydawało że będziesz wygadany i w ogóle,  lecz gdy przyjdzie coś do czegoś to będziesz się mało odzywał.

Jeżeli ją tak mało znaczy czy coś to staraj się ją poznawać, pytaj ciągle o niej czyli jej plany na przyszłość, szkoła studia, jakas tam rodzina, jej zainteresowania, słabe strony tak żebyś nawijał ciągle o niej, wtedy samo Ci będzie wchodziło. ;)

Wiadomo że później ona będzie Ciebie prawie o to samo pytała i gadka będzie się godzinami ciągnęła ;))

Jeżeli się dobrze znacie to nie będziesz miał z rozmową żadnego problemu.

Pozdrawiam, z połykiem.

Opublikowano

Idź bez przygotowania, nie tylko Ty będziesz zadawał pytania czy zaczynał zdania ;) Zajedź też czasem jakimś żarcikiem ale nie przesadzaj

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...