Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O czym mam rozmawiać...

N3K4I

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Umówiłem się z dziewczyną na randkę, ale nwm o czym mam z nią rozmawiać :( czy na konkretne tematy czy jak gadka się ułoży ? Help !

Opublikowano

Na jakieś tematy - rzeki, o wakacjach, planach na przyszłość itd.

Opublikowano

Najlepiej to pochwal się levelem w metinie albo dywizją w lolu. Chyba że siedzisz w brązie :D

A tak na serio jak nie wiesz o czym gadać, to nie gadaj... Niektóre laski lubią jak się je olewa xD

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Radzę zabrać gdzieś ją do kina/pizzeri.
Po kinie rób to co będzie wymagała sytuacja.
W pizzeri gadaj o czymś luźnym. Na pierwszej randce nie masz co się chwalić tzn., że mam z*******y samochód.
Ogółem mówiąc rozmawiajcie o sobie, niech każdy opowiada z osobna. Wtedy będziecie wiedzieć o czym dalej rozmawiać.
Np. ona mówi, że lubi Grafikę Komputerową ty też, i wtedy ciągniesz ten temat. ;)
Oczywiście czasami improwizować.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Nie ma sensu sobie wcześniej planować co masz powiedzieć, bo w 90% przypadków to się nie sprawdza. Najważniejsze abyś się nie stresował zbytnio. Kup jakieś ładne perfumy (polecam zielone La Coste) i zabierz ją w jakieś fajne miejsce. Nie koniecznie to musi być kino, czy pizzeria. Jeżeli w mieście masz jakiś większy park to nawet lepiej moim zdaniem. Spacery lepiej się sprawdzają i wtedy możesz nawiązać rozmowę na jakiś temat: Szkoła, wasze hobby etc. 

Opublikowano

Ziomek jak Ty sam nie wiesz o czym masz gadać to i tak gówno z tego będzie... tym bardziej, że szukasz pomocy na MPC gdzie 95% użytkowników chce sobie z Ciebie porobić beke.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Haha zawsze mam bekę z takich tematow xD jak nie wiesz o czym rozmawiać to na jaki c**j sie umawiałeś ?To forum to nie samosia nikt cię nie wyręczy ,trzeba mieć obadany teren ..

Opublikowano

Rozmawiał spokojnie jak nie będziesz nad sobą panować to ona wyczuje że sie stresujesz i lipa zanim sie spotkacie kilka wdechow i wydechow zeby opanować emocje.

Najbanalniejszy temat na początek to jak się nie widzieliście już wcześnie to zwykłę ,, Jak ci dzisiejszy dzień minął ? ,, poźniej już jakoś będzie tylko ostrożnie tzn bezstresowo układaj zdania żebyś nie plątał zdań.

Jeden temat trzymaj dopóki będą pomysły jeśli już potem nie będziesz miał pomysłów to na siłę nie warto już go ciągnać 

BTW 

Udanej randeczki xDD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

z takim podejściem moge ci powiedziec, zebys od razu poszedl grac w metina. do rozmowy z 2 człowiekiem nie trzeba sie przygotowywac, gadasz o wszystkim co ci sie nasunie na jezyk i tyle, tylko spierdoliny zyciowe planuja takie rzeczy i sie pytaja "o czym gadać z dziewczyna?" jakby to była jakaś istota z innej planety, o życiu gadaj, o wszystkim co cie otacza, szkole, wszystkim, lol.

Opublikowano

C**j tam a nie, nie planuj tematów typu wakacje,hobby itd, bo to lipa jak uj :D

Idź z nią do parku, zapytaj o szkołę, drocz się z nią, powkurzaj :]

Opublikowano

Jak umówiłeś się na "randkę"(ta, hehe, współczuje dziewczynie) nie wiedząc, o czym z nią rozmawiać, to jesteś za młody na randki.

Opublikowano

Ziomek nie pakuj sie w to! Wszystkie laski to szlaufy przekonalem sie o tym wczoraj na wlasnej skórze. Pierw jest fajnie a potem idzie sie suka lizac z innym.

Daj sobie z tym spokoj! Jestes mlody baw sie bez zobowiązań, dobrze ci radze

JEBAC SZLAUFY MACZETAMI!

Opublikowano

Ziomek nie pakuj sie w to! Wszystkie laski to szlaufy przekonalem sie o tym wczoraj na wlasnej skórze. Pierw jest fajnie a potem idzie sie suka lizac z innym.

JEBAC SZLAUFY MACZETAMI!

Sugerujesz żeby nie umawiał się z dziewczynami tylko dlatego że Ty nie ruchasz? Zabawne.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

JEBAC SZLAUFY MACZETAMI!

Racja, lepiej mieć faceta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...