Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki + mikro za ok 150zł

Haitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł

Dzisiaj rano spadły mi stare słuchawki i na złość pękły. Dlatego uznałem że trzeba kupić nowe.

Szukam takich żeby dało się słuchać muzyki(głównie metal) i grać w gry, mikrofon oddzielny, bo wiem że 4gejmers są do d. Budżet na słuchawki i mikrofon to łącznie coś około 150zł. Proszę też o nie podawanie syfu typu: Siberie, Tactic 3D bo wiem co to jest ;p

graphic.png

Opublikowano

W takiej cenie to chyba tylko Sennki HD 201 i micro za +-50zł, za 200zł da się dostać o niebo lepsze od wszystkich słuchawek w tym przedziale cenowym Creative Aurvana Live! (pierwsza seria), mam od roku i doznania dźwiękowe są niesamowite ;)

Opublikowano

- SteelSeries 3HV2    POSIADAM TE SŁUCHAWKI I JESTEM Z NICH ZADOWOLONY ;) EFEKTYWNY DŹWIĘK W FILMACH/GRACH ITP  CENA TO 150ZŁOTY OK.4873214105950841234809.jpg

Opublikowano

- SteelSeries 3HV2    POSIADAM TE SŁUCHAWKI I JESTEM Z NICH ZADOWOLONY ;) EFEKTYWNY DŹWIĘK W FILMACH/GRACH ITP  CENA TO 150ZŁOTY OK.4873214105950841234809.jpg

to jest żart? xD mówił wszystko byle by nie 4gamers

bierz superluxy hd 681  lub doplac do creative aurvana live, nic innego nie ma lepszego w tym przedziale

­

Opublikowano

to jest żart? xD mówił wszystko byle by nie 4gamers

bierz superluxy hd 681  lub doplac do creative aurvana live, nic innego nie ma lepszego w tym przedziale

A czy to jest 4gamers? czy 3 lub 5? czytaj dokładnie... sam posiadam te słuchawki i są nawet lepsze od Gamer'S

Opublikowano

A czy to jest 4gamers? czy 3 lub 5? czytaj dokładnie... sam posiadam te słuchawki i są nawet lepsze od Gamer'S

ty udajesz głupiego czy nim jesteś? pytam bo nie wiem czy kontynuować z tobą dyskusje

te słuchawki są zrobione "by gamers, for gamers" czyli czyste lecenie na hajs, za taki hajs masz lepsze słuchawki firm które się w tym specjalizują

ps steelseriesy nigdy jakością nie grzeszyły

­

Opublikowano

@CzłowiekLorda 

Prosiłem o nie podawanie syfu typu steelseries :)

Kontynuując temat:

Czyli wziąć superluxy+zm mic1?  Chyba tylko to mi zostało.

EDIT: @randomnoob1337 Czym się różnią 681B od zwykłych 681?

graphic.png

Opublikowano

Wersja B (Balanced) czyli ma nieco gorszy bas ponad to jest słabo dostępna. Weź normalnego 681. Dobrze gra (masz pewność) ale w obu przypadkach aby wykorzystać ich możliwości potrzeba karty dźwiękowej innej niż integra. Inaczej będzie pewien niedosyt (nawet w telefonach są o wiele lepsze moduły dźwiękowe niż w komputerach).

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Dobra

Dziękuję wszystkim za poświęcenie czasu :D

Macie po lajku, a temat do zamknięcia.

graphic.png

Opublikowano

Nie wytrzymałem jeszcze musialem napisac STEELSEREIS TO JEDEN WIELKI S**T!!! nie kupujcie NIGDY SŁUCHAWEK DLA GRACZY! PŁACISZ 70 % za marke 30 % za sprzęt.

Dziękuje dobranoc xD

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...