Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia PK Antica

Bubiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbiłem na forum żeby szukac ekipy na jakis swiat do pk a na antice mam akurat 74 palka z 100 skilem i 100 kina z 95 skilem moge się do was dołączyć jak byście chcialei tak dla fun jak coś pisz na priv

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja gram.

W sumie offtop zrobiłem, ale jednak nie gram na morcie, bo powstały 2 nowe servery. Gram na chronie i z tamtego servera być może zrobię kolejny filmik pk. Filmy będą wrzucane w dalszym ciągu na ten kanał. 

Mój nowy kanał na YouTube. Staram się wrzucać coraz lepsze i krótkie materiały, których zawartość będzie zabawna, a jednocześnie edukująca.

https://www.youtube.com/channel/UCIn3Gs8Y_VVs8jSzSwRN_zg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Syro Paw 166 RP residence thais yorgo the titian 225 EK residence thais, uważajcie na nich, obijają niższe levele we dwóch dla EQ i backa, knight należy do nowej gildi.
 Server Antica nie wiem jak wy ale jak mnie ubijają we dwójkę o polowe niższe levele, to ja o tym pisze by ich ktoś ubił dorównujący ich levelowi, dodam ze stałem przed depo i regenerowałem manę, i złapałem laga nie zdążyłem nawet się schować bo się wieszała mi tibia

Opublikowano

To są pionki :/ dzieci allegro, biją low lvl a później jak ktoś po nich wpada to sami w trapy wpadają, szkoda słów na te dzieci :P

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...