Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,ostatni zostałem zbanowany na PL,i nie mam zamiaru na niego wracać,przez kilka dni bawiłem się na privach lecz znudziło mi się,może polecicie jakiś Global,na którym było by w miarę łatwo się dogadać z obcokrajowcami... Niestety nie każdy obcokrajowiec zna angielski więc myślę nad jakimś angielskim globalu,np. brytyjskim www.metin2.co.uk...Wolał bym globala z GameForge ponieważ z innych krajów np.z Korei jest wydawcą Ymir,na których misje są zmienione,i w niektórych bym się nie połapał bo nie znam chińskiego xD A tak to z Gameforge globale mają takie same misje... Więc polećcie mi jakiś :P Myślę też nad Czeskim bo z Czechami też nie trudno się dogadać :P

Opublikowano

Może metin2.com? Tylko jak beta się skończy.

Swoją drogą też dostałem bana na pl ale uważam, ze to chyba najfajniejszy global xDD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Za nim ta beta się skończy to z tydzień minie... A co ja będę robił przez ten czas?!

PS: PL to najfajniejszy global?? Taaa... xD Jak ktoś chce się pośmiać to tak xD Ale jak ktoś chce pograć normalnie to jest to zły wybór xD Wbijesz 50 lvl, to musisz wymyślać kosmiczne hasło by ci konta nie zajeb...ali ... Expienie też nie jest lepsze,weźmiesz sobie cały spot,np dzikusów,a tu nagle jakiś nobek ci się wbija i go rozwala...I tym podobne sytuację... W teamie GM są 15 latki... Ja jednak sobie wolę normalnie pograć... :)

Opublikowano

Idź na Metin2 DE

18706.png21939.png10610.jpg32282.gif25994.jpg30264.png

1 post ■ | 50 ■ | 100 ■ | 150 ■ | 200 ■ | 250 ■ | 300 ■ | 350 ■ 400 ■ | 450 ■ | 500 ■ | 550 ■ |                          ETAP 1 UKOŃCZONY

600 p. □ | 650 □ | 700 □ | 750 □ | 800 □ | 850 □ | 900 □ | 950 □ 1000 □ | 1050 □ | 1100 □ | 1150 □ |

Opublikowano

Polecam metin2.us szybko wbijesz lvl miła atmosfera nikt nie ksuje itd

Koniec z privami

Sura WP 6 lvl+ na metin2.us ON

@PrOpOp

Pomogłem???  Daj -
Opublikowano

Metin2.z8games.com lub metin2.com (Po BETA). Serwer nowy, jeszcze BETA i każdy będzie miał szansę widnieć w TOPce

zenm.png

Opublikowano

Ta , ale po co mam się męczyć tera na US jak to beta,i usuną mi noi tak konto...?

Edit@ Sory,nie metin2 us tylko ten nowy,metin2.com...O tym metin2.us to wiedziałem już dawno,nawet tam sobie kiedyś zagrałem,ale jakoś tam jest inaczej,inna atmosfer...:P

Opublikowano

Ta , ale po co mam się męczyć tera na US jak to beta,i usuną mi noi tak konto...?

Metin2.US a Metin2.COM to 2 inne bajki.

Metin2.US - Global Otwarty

Metin2.COM - Global Beta

Metin2.US to w ogóle inna firma, więcej eventów, lepsze Questy itp.

Lecz jak wspominałem wcześniej, szybko się nudzi. (Przynajmniej mnie)

Don't feed trolls ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...