Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manga- The Breaker.

dzbanee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, że pisze tu lecz w dziale Szukasz Mangi.. Nie ma praktycznie zywego ducha i nikt nie opdowiada.

Więc napisze tutaj (:

The Breaker 1 '' sezon '' mangi ma 10 tomów , mój kumpel z klasy ma tylko 6, chciałbym przeczytać 7,8,9,10 po Polsku na necie nie chce kupować tych tomów

Wyjdzie to 75 zł, a to tylko 4 tomy..Znalazłem, lecz po angielsku i średnio idzie ze zrozumieniem tego, ponieważ połowe rozumiem a reszte nie.

Sa może te chaptery po polsku , z góry dzięki płace sporymi lajkami ^^

Opublikowano

Co prawda mogę się narazić prawofilom<neologizm swoją drogą> i skorzystaj z webarchive. Sprawdzałem na randomowym rozdziale i dało się przeczytać.

Jeśli manga trafia do polskiego wydawnictwa, to wersja polska znika z internetu, tak zazwyczaj jest.

Prawa autorskie ;p

Niekoniecznie. :P Początkowe rozdziały usuwane są ze względu, jaki podałeś. Jednak te późniejsze nie muszą być usuwane od razu. ;) W końcu nie ma licencji, ale robi się to dlatego, by ludzie kupowali dany tytuł. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...