Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z Nation - nowy serial o zombie

tripipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-f557a1a0-bb8d-4e8c-892b-9012bce7a6db.jp

Jutro startuje pierwszy odcinek nowego serialu o zombie.

"Według założeń twórców cechuje się mniej poważnym podejściem do tematu zombie. Akcja rozpoczyna się trzy lata po tym, jak wirus zombie spustoszył kraj, i skupia się na grupie zwyczajnych bohaterów, którzy muszą przetransportować z Nowego Jorku do Kalifornii jedynego człowieka, który przezwyciężył plagę. Tam ostatnie laboratorium czeka na jego krew. Choć jego antyciała są ostatnią nadzieją świata, człowiek ten ukrywa mroczny sekret, który może wszystkiemu zagrozić. Bohaterowie wyruszają w podróż przez postapokaliptyczną Amerykę, gdzie stawką jest przyszłość ludzkości."

Na ekranie będziemy mogli zobaczyć między innymi DJ Qualls'a, który powinien wnieść do serialu trochę humoru, nie zabrakło też kilku innych znanych już aktorów jak Harold Perrineau czy też Kellita Smith.

Czy serial ma jakieś szanse przy The Walking Dead?

Zapraszam do dyskusji :)

Źródło tekstu: hatak.pl

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Zapowiada się nieźle może wiesz na jakim to programie bo tego SYFY to nie mam jeśli to kanał xD

Wolniejsze zombie bardziej ciekawsze wg mnie są a nie takie szybkie ale ale jednakże zapowiada się całkiem zajerombiście <--- specjalnie xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Gdzie będzie można oglądnąć pierwszy odcinek? i czy serial w ogóle jest dostępny w naszym kraju ? (chodzi mi o TV).

Co do twojego pytania myślę że to będzie ten sam serial co The Walking Dead tylko o innej fabule.

Opublikowano

Na obecną chwilę w Polsce serial nie będzie emitowany, pewnie dopiero jak puszczą, to za kilka lat znając życie. Z drugiej strony może puszczą na SciFi Universal albo C+ skoro Eureka jest emitowana...

Do obejrzenia będzie na większości stron z serialami/filmami on-line.

Jak patrzę na tą zapowiedź, to momentami mam odczucie, że oglądam jakąś klasę B :P

Obym się przeliczył.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś obejrzałem drugi odcinek.

Serial nie jest póki co żadną konkurencją dla stałej pozycji jaką jest The Walking Dead.

Z Nation ma potencjał, niestety ale momentami wygląda to na typową blasę B. Drugi odcinek zdecydowanie na plus, był znacznie lepszy niż premierowy.

Momentami mam wrażenie, że robią z tego bardziej jakąś polewkę niż serial z prawdziwego zdarzenia. Może następne odcinki będą wyglądać jakoś lepiej, póki co jak pisałem wcześniej... widać, że budżet mają dość mały :)

Opublikowano

którzy muszą przetransportować z Nowego Jorku do Kalifornii jedynego człowieka, który przezwyciężył plagę. Tam ostatnie laboratorium czeka na jego krew.

To już chyba znamy...

Opublikowano

Musze spamić żeby mieć 30 postów, by móc pisać w metinie :)

No niestety takie są wymagania nie miejcie mi za złe.

Opublikowano

Nie najgorszy, ale wszystko co ukazane w nim było już w TWD.

Są momenty, które mają na celu rozbawić, ale szczerze mówiąc są żenujące.

Opublikowano

Nie najgorszy, ale wszystko co ukazane w nim było już w TWD.

Są momenty, które mają na celu rozbawić, ale szczerze mówiąc są żenujące.

Czyżbyś miał na myśli

Niemowlaka zombie?

Zgodzę się ;)

Opublikowano

@tripipi

Powiem Ci, że 3 odcinek lekko wybija serial w górę, bo podobał mi się :)

Fajny motyw z tym pieskiem :D Sam mam husky'ego i ma identyczne zachowania jak ten z serialu.

-

Nwm czy to husky czy malamut, bo podobne rasy to są :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...