Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka #l 4.16 12/09/14r 11:41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żartowałem =) Testowałem trikate tonghopa masteractivator i działają ;>

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Pomoże ktoś odpalam customa wszystko niby działa napis u góry a potem na chacie spamuje tristana loaded i tak bez konca nie mozna menu otworzyc ani nic  ? 

Opublikowano

Ktoś mógłby podać link do tego bota? :p i czy aktualizacje samemu można robić czy coś, sporo skrypt jest w tej paczce i jeśli to jest free to ten bot jest lepszy od BOLA ;P więc prosiłbym na pm albo tutaj linki do tego bota

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Ktoś mógłby podać link do tego bota? :P i czy aktualizacje samemu można robić czy coś, sporo skrypt jest w tej paczce i jeśli to jest free to ten bot jest lepszy od BOLA ;P więc prosiłbym na pm albo tutaj linki do tego bota

na twoim miejscu powiesiłbym sie. Bo nie potrafić czytać to jak przegrać walkę z rakiem. Masz w pierwszym poście link widać jak wół.

A co do L# czy śmiga to wiem, że mi śmigają te podstawowe rzeczy ale coś tajemniczego w easyezreal wyjebuje mi bugsplata jak zrobie manualne "E" i spróbuję sam sfarmić, heh.

poczekam sobie kilka dni na ogarnięte skrypty.

Opublikowano

bronz smurf naucz się czytać ja chce link do bota nie do skryptów co za gostek.. ;-D

chyba ze ta paczka jest z botem to zwracam honor ./

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Powiecie mi proszę do czego jest "hi im gosu"

coś ala marksman, lecz nie oplaca sie grac na gosu, bo marskman jest po prostu lepszy.

Opublikowano

Mam pytanko, Mam net. framework itp. wszystko instalowałem, uruchamiam jako administrator, lecz dalej przy uruchamianiu się lola (już do rundy) Lsharp przestaje działać : / 

Opublikowano

Pomoże ktoś odpalam customa wszystko niby działa napis u góry a potem na chacie spamuje tristana loaded i tak bez konca nie mozna menu otworzyc ani nic  ?  Pzy innych skryptach w ogole nic sie nie dzieje ????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...