Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja Serwera MedivalMT2 [Dedyk] [Easy]

UsainB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer godny nie polecenia dlaczego? Administracja leci sobie w kulki, jakieś specjalnie eventy dla graczy z modem (podawanie kodów na SM dzięki czemu gracze którzy posiadali kamer-moda mogli zrobić ctrl+c oraz ctr+v, administracja oczywiście o tym wiedziała). Dodali może ze 2-3 jakieś tam bajery i to wszystko...Argumentów znalazłoby się wiele, serwer jest bez przyszłości i tak wiem zaraz ktoś z team'u mi tutaj zacznie wypisywać jakieś bzdury aby was zatrzymać na serwerze :P wydałem tak około 60zł i jakoś nie mam zamiaru nawet wchodzić na TS'a i prosić o oddanie, bo ciężko sobie z bazy danych zebrać graczy którzy owe pakiety sobie wykupili.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Administracja zero zainteresowania serwerem.

Nie polecam. 

Widzę, że wszystkie serwery Ci się nie podobają.. 

Zero zainteresowania ? Jak to stwierdziłeś ?

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

Serwer godny nie polecenia dlaczego? Administracja leci sobie w kulki, jakieś specjalnie eventy dla graczy z modem (podawanie kodów na SM dzięki czemu gracze którzy posiadali kamer-moda mogli zrobić ctrl+c oraz ctr+v, administracja oczywiście o tym wiedziała). Dodali może ze 2-3 jakieś tam bajery i to wszystko...Argumentów znalazłoby się wiele, serwer jest bez przyszłości i tak wiem zaraz ktoś z team'u mi tutaj zacznie wypisywać jakieś bzdury aby was zatrzymać na serwerze :P

Prawda, niby mają dodać nowe systemy ulepszeń, jakoś wątpię w to. Technik nie ogarnia plików.

1033414194171291244311.png

Opublikowano

Powiem tak szału to nie ma, ale polecam serwer z racji iż administracja się stara, nawet "reaktywację" zrobili także polecam :)

Opublikowano

Ja się pytam czy ktoś sobie jaja robi czy jak?
Mirror z mega nie działa, a speedy i przeklej mają limity.
Powinien być reupload na mega albo wrzucone na chomika i ustalony brak limitu na folder z clientem, żeby to można było z jakąś ludzką prędkością ściągnąć, a nie jakieś 150kb/s.

@Edit mega już działa.

18706.png
Opublikowano

padło 4 ever? strona nie działa

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...