Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie Niby cudowne ale...

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może masz za słabą psychikę by sobie z tym poradzić ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Może masz za słabą psychikę by sobie z tym poradzić ?

kolego rok temu przeszedłem testy psychologiczne na żołnierza, zdałem bez żadnego ale, Nagle zostawiła mnie dziewczyna po 2 latach i psychika mi siadła 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

kolego rok temu przeszedłem testy psychologiczne na żołnierza, zdałem bez żadnego ale, Nagle zostawiła mnie dziewczyna po 2 latach i psychika mi siadła

Ale co ty myslales ze zycie to bajka ? Trzeba odnalesc sens zycia po co musimy sie tak meczyc na tym lez padole.

Wez sie w garsc jestes facetem, laska nie moze az takiego wplywu na twoje zycie wywierac.

Deus vult

Opublikowano

Nie dziw się że cie zostawiła jak nie bylo cie w domu przez dluższy okres czasu. Twój stan to załamka po zerwaniu ? Max miesiac przejdzie

Opublikowano

Nie dziw się że cie zostawiła jak nie bylo cie w domu przez dluższy okres czasu. Twój stan to załamka po zerwaniu ? Max miesiac przejdzie

problem ze byłem w domu... Kolego ja jej miałem zaczynać budować dom taki jaki chciała! wszystko miała mieć... 

Ale co ty myslales ze zycie to bajka ? Trzeba odnalesc sens zycia po co musimy sie tak meczyc na tym lez padole.

Wez sie w garsc jestes facetem, laska nie moze az takiego wplywu na twoje zycie wywierac.

Łatwo powiedzieć, ale zrozum czasem jest tak że Raz pokochasz prawdziwie i już nie potrafisz sobie poradzić w Życiu... jestem Facetem który pokochał raz a prawdziwie i porządnie... nic jej nigdy nie brakowało...

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Opisz dokładnie problem, bo inaczej nikt ci nie pomoże.Dlaczego cie rzuciła? Trzeba umieć budować relację z kobietą a nie stawać się jej służącym, że "tak kochanie ,oczywiście kupie ci" Budowałeś ten dom dla niej czy dla was? Jak to "taki jak chciała"? Ty budujesz, to twój dom i on być taki jak ty chcesz..Mężczyzna jest od podejmowania decyzji.Kobiety tego nie lubią robić."Ona wszystko miała mieć" A niby dlaczego wszystko? Jakby na coś cie nie było stać, to już byłoby źle? W szczególności na jakieś torebeczki za 1000 złotych?

Opublikowano

Opisz dokładnie problem, bo inaczej nikt ci nie pomoże.Dlaczego cie rzuciła? Trzeba umieć budować relację z kobietą a nie stawać się jej służącym, że "tak kochanie ,oczywiście kupie ci" Budowałeś ten dom dla niej czy dla was? Jak to "taki jak chciała"? Ty budujesz, to twój dom i on być taki jak ty chcesz..Mężczyzna jest od podejmowania decyzji.Kobiety tego nie lubią robić."Ona wszystko miała mieć" A niby dlaczego wszystko? Jakby na coś cie nie było stać, to już byłoby źle? W szczególności na jakieś torebeczki za 1000 złotych?

Kolego bez przesady, wiesz powiem ci że zaczęło się to tak że z dziewczyny zrobiłem kobietę, wszyscy mówili jak ona lub o mnie gadać, chwalić sie ze się nią zajmuje, poświęcam jej bardzo dużo czasu... Dom miał być dla nas i dla dzieci... które były w planach bo jednej nie udanej ciąży... Ona mnie prosiła bym został w domu nie jechał na ryby to zostawałem, źle się czuła brałem wolne i byłem przy niej, cały czas mi powtarzała że jestem jej Aniołem Stróżem... jedynie nie pozwalałem jej pić, palić i cpać... nic więcej a czemu zostawiła? nie wiem możliwe że przez jej rodziców bo ona była 0,5 cm mniejsza ode mnie i jej matka ciągle gadała że nie będzie mogła do ślubu ubrać wysokich butów itd  po prostu jej matka mówiła że jestem złym człowiekiem a wszyscy na około że jestem dobrym.. nigdy w życiu nikogo nie skrzywdziłem... nie wyzywałem nikogo po osiedlach itd... jedna osoba mi powiedziała że jej matka się bała bo jej córka trafiła na mężczyznę i ta jej matka nie chciała by ona miała dzieci itd...  

za wysoka sygnatura

Opublikowano

A teraz wyłączmy Battlefielda i idźmy spać. Jutro z pszyrki zapyta i pierwsza jedyneczka w kajecie. 

4961814087238241191981.png

Opublikowano

trzeba mieć jaja i umieć sobie poradzić z problemami, niezależnie od tego jak wiele to od nas wymaga, potraktuj to jako wyzwanie, pomyśl sobie: ja nie dam rady przez to przejść? i tyle.

Opublikowano

A teraz wyłączmy Battlefielda i idźmy spać. Jutro z pszyrki zapyta i pierwsza jedyneczka w kajecie. 

Przyrodę ? ostatni raz miałem ponad 10 lat temu! :O

trzeba mieć jaja i umieć sobie poradzić z problemami, niezależnie od tego jak wiele to od nas wymaga, potraktuj to jako wyzwanie, pomyśl sobie: ja nie dam rady przez to przejść? i tyle.

coś w tym jest... 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Poszukaj sobie zajęcia, aby nie myśleć o tym. Z czasem przyzwyczaisz się, znajdziesz nowy sens życia (inną kobietę), która będzie warta tego, co robisz. Wiem, że łatwo jest napisać/powiedzieć takie coś, ale takie życie. Ciągle pod górkę, trzeba sobie poradzić z trudnościami i piąć się do przodu  ;) 

Opublikowano

Pomyśl o tym, że jakiś murzyn w afryce właśnie stracił dziecko w strzelaninie, a potem r*******i mu dom (taki kartonowy zawsze coś) i co on teraz czuje ? Zawsze ktoś będzie miał gorzej od Ciebie i będzie żył i tak.

Opublikowano

weź się zapisz albo na siłkę albo na jakieś walki, to pomaga w c**j w takiej sytuacji, pod żadnym pozorem nie pij na umór 

co cie nie zabije to cie wzmocni 

#potwierdzoneinfo

Opublikowano

Po pierwsze to nie popadnij w samotność, nie pij i nie zejdź do zera bo później nie będzie co zbierać.Zostawiła cię no to trudno znajdzie się druga.

Opublikowano

Trzymaj się zasada Ufaj tylko sobię , nie przejmuj się to tylko dziewczyna no cóż nie była warta ciebie , staraj się nie pamietać o tym to co złe zapomnij i żyj przyszłością a nie użalaj się nad sobą .

Fakt też bym się wkq jak by moja dziewczyna zerwała ze mna 4 lata :) [ raczej tego nie zrobi ale kto wie ] :(

Opublikowano

Kolego wiem co czujesz, te myśli samobójcze przerastają.

Gdy myślisz, że kochasz tą osobę ponad życie, a ona tak po prostu z Tobą bez powodu zerwała.

W prawdzie jesteś twardy, ale najbliższa osoba może Ci dać największy cios.

Zawsze tak było, jest i będzie.

Po tym co Ci zrobiła, możliwe, że przejdzie Ci po miesiącu, dwóch, nawet cały rok może Cię to trzymać.

Ale nigdy nie przejdzie Ci to do końca, bo gdy o niej pomyślisz to dalej będziesz czuć, że jej potrzebujesz.. 

Smutna prawda, ale takie jest życie, nigdy nie było lekko. 

Tym bardziej nie warto odbierać sobie życia, skoro jesteś młody, silny, dasz radę !

Liczę na Ciebie kolego, nie przejmuj się tym co było, ta po prostu miało być.

Życia nikt nie zmieni. Trzymaj się kolego! :)

Opublikowano

Mądre słowa pewnego rapera

"Nie liczą się pieniądze, liczy się ciężka praca, ile od siebie dajesz tyle do ciebie wraca"

Myślę że powinieneś zapomnieć o swojej dziuni i poszukać nowej.

Gdy będziesz przejeżdżał przez A4 to znajdziesz dziewczyne swojego życia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...