Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solace P-Server Powraca?

Gość myworld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie na kanale Solace P-Serv zobaczyłem nowy filmik i pytanie kieruje się do kubamana czy server jest wznowiony bo siedzę na telefonie i mam słabą jakość filmu i nie widze co piszesz - wina telefonu.

Opublikowano

W skrócie, napisał że nie zaprzestaje prac na serwerem, a wręcz przeciwnie je kontynuuje. Zapowiedział też event z boxami i nagrodami na otwarcie serwera.

Opublikowano

Czyli kontynuuje serwer? Jeśli tak pisał tam coś o stronie? I moge prosić opis 2 itemów tej jakieś karty i fioletowego boxa.

Opublikowano

Ta.. Nie kupie plików tylko chce żeby puścił serwer bo wtedy będzie super(tia..) tylko che informacje

Opublikowano

Nie! Chyba? Ja mam pomysł żeby stworzyć serwer hamachi MagicTale ale ludzie nie polecą chyba chociażby jakaś garstka 5 osób. Kubaman twórz serwer dalej może się uda kto wie.

Opublikowano

W sumie będzie mieć ciężko ale przydałby się też kiedyś Polski priv.

Ciekawi mnie też jak będzie z sprzedażą plików bo Niemcy robią pliki i chyba planują nimi handlować :D.

Powodzenia w robieniu serwera, temat w sumie lepiej zamknąć.. bo zaraz będzie po 5 postów od 1 osoby czy serwer stoi ;x

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@(:Xevik:) Ten serwer nie ma racji bytu... Tworzony tylko, żeby gimbusków nałapać może w IS wkręcić i tyle. 

Niestety, jeżeli chce się mieć serwer to trzeba samemu pliki napisać ^^

ja tam nigdy nie sprawdzałem tego serwera więc nie wiem na jakich on to plikach robi(teraz już wiem).

Problem będzie jak już napiszą 100% pliki... i postawią serwer(Chodzi o DE) zacznie się walka gracze vs gamefail.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Jaka, walka?, na jego serwerze gra jest za prosta..

Gra powinna być trudna a nie łatwa.

Szybciej, Gameforge, zabroni im serwa i tyle proste?

Jeśli napiszą własne pliki to Gameforge nie ma racji bytu im zabronić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...