Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem gimbazy.

WielkiBananPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pytam, bo może jest ktoś obeznany w tego typu sprawach.
Była taka sytuacja:
Jest nowy chłopak w gimnazjum i strasznie cwaniakuje. Wszystkich moich kolegów popycha jak idzie jakby był królem.
Potem z kolegą gdy siedziałem na ławce rzucili mnie jabłkiem (prawie dostałem). Podeszłem do tego typa (nie ten nowy, jego kolega który siedział obok niego) i się pytam.. we mnie celowałeś? on, że tak. No to się pytam czy ma problem. On, że ma. Okej, Okej.. Powiedziałem mu, że ma jedną brew i chciałem już odejść. Nagle ten nowy, co siedział obok niego.. Wstał na ławkę i zaczął mi dymić.. że chodź na ścieżke (takie miejsce gdzie sie bijemy) aż wkońcu usiadł a ja nadal stoje. Coś o mnie powiedział, że jestem cwaniak i wszyscy w koło się śmiali. To go kopłem z buta w twarz (nakładką). Ma małego siniaka. Jutro mam policje w szkole itp.

Czy są szanse, że mnie nie poda do sądu? Rana jest mała, na askach sie ze mnie śmieje a ja jestem poniżany za to co zrobiłem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tu racze się skończy max na jakimś problemie z dyrektorem szkoły. Żeby sąd był, to byś musiał go mocno poturbować.

Nie rozumiem po co policja. Ja gościowi jebnąłem ostro z buta w nos i on mi też, po czym skończyło się na uwadze w dzienniku.

graphic.png

Opublikowano

@Wojciech.. x2@Wojciech..

Mój dyrekotr jest taki, że jak co kolwiek.. czy byś kogoś w nos uderzył i lekko krew leciała to policja.
Dodam, że ta polcija już przyjeźdza do mnie 4 raz. Miałem już 4 podobnych wybryków. Troche obsrany jestem, bo nie chce mieć kuratora... :(

Opublikowano

@Wojciech.. x2@Wojciech..

Mój dyrekotr jest taki, że jak co kolwiek.. czy byś kogoś w nos uderzył i lekko krew leciała to policja.

Dodam, że ta polcija już przyjeźdza do mnie 4 raz. Miałem już 4 podobnych wybryków. Troche obsrany jestem, bo nie chce mieć kuratora... :(

Ale miales jakies wczesniej konsekwencje ?

Deus vult

Opublikowano

Jak chcesz komuś walnąć, to rób to po szkole. Najlepiej jeszcze żeby cie nie poznał.

graphic.png

Opublikowano

1 mnie zastanawia xD dlaczego sie z ciebie śmieją ,cwaniakowal zrobil buta na ryj i lamusy dupa cicho .Jezeli to juz twój 4 wybryk a nie byles jeszcze o to w sądzie to dobrze.1 razem jest tylko upomnienie następnym kurator.

945be9e2a6c17df7med.jpg

Opublikowano

Obyś dostał tylko upomnienie. Sam mam podobną sytuacje w szkole (cwaniak) i ciekawi mnie jak to u Cb się skończy.

Ps. Kurator nie jest taki straszny, (nigdy go nie miałem, lecz słyszałem, że można z nim coś ugadać (zależy jaki)). 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ach te problemy w gimnazjum xD i dobrze, że powiedział o tobie, że jesteś cwaniakiem. Jak ja nienawidzę takich ludzi. Strasznie ograniczeni umysłowo, gdy brakuje im argumentów to przechodzą do bijatyki :) no co zrobisz :D. Nie lepiej było pogadać tylko od razu "buta na ryj"? oszczędziłbyś sobie sporo problemów. btw. Bez powodu na pewno się z Ciebie nie śmieją :)

ps. i to posiadanie aska XDDD no proszę :D

Opublikowano

Ja bym mu jeszcze raz wypierdolił za to, że się rozjebał.

buła łokieć kołowrotek i po nim.

Pójdziesz to pierdla, ale nie splamisz honoru.

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Weź już nie oglądaj filmów o karate, bo fantazja ponosi. 

Najlepiej jeszcze żeby cie nie poznał.

Najlepiej jakby wyszedł w tym:

BATMAN%20NIEBIESKI%20ADULT.jpg

Opublikowano

Honoru gimbusa trzeba bronić, aż do grobowej deski.

@top zrobiłeś z siebie kompletnego frajera. Prościej było zignorować...

Najlepiej jakby wyszedł w tym:

280321410462147283563.jpg

Dojebałeś XDD

Opublikowano

Moim mentorem jest bonus bgc pozdro 600.

Btw. już tak na poważnie aby zrobić obrotówkę wystarczy być dobrze rozciągniętym i trochę poćwiczyć wybicie z nogi, to wszystko

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Tu racze się skończy max na jakimś problemie z dyrektorem szkoły. Żeby sąd był, to byś musiał go mocno poturbować.

Nie rozumiem po co policja. Ja gościowi jebnąłem ostro z buta w nos i on mi też, po czym skończyło się na uwadze w dzienniku.

Buta na ryj smieciowi xDD Ustaw go I powiedz kto tu rzadzi chyba ze ty jestes jednym z ponizanych w gimbazie to nie podskakuj chyba ze 25 cm w łapie I w spodniach xD

1 mnie zastanawia xD dlaczego sie z ciebie śmieją ,cwaniakowal zrobil buta na ryj i lamusy dupa cicho .Jezeli to juz twój 4 wybryk a nie byles jeszcze o to w sądzie to dobrze.1 razem jest tylko upomnienie następnym kurator.

Lamusy dupa cicho xD
Opublikowano

hahha nie wiem czy mam się smiać czy ryczeć :D
grubas policjant przyechał z chudym policjantem. Naskoczyli na mnie jakby.. zobaczyli gówniarza 10letniego xD wyzywają, kazanie. Standardowo.

Potem jakimś sądem mnie straszą. Mówią ze mnie podadzą. A ja z tym typem już jestem na neutralu, rozmawialismy juz i wszystkos e wyjasnilismy.

Opublikowano

P******e czytając to wszystko i zastanawiam się czy te wszystkie te posty i cały ten temat to jest troll czy naprawdę jesteście tacy niedojebani xD

czytając komentarze typu:

"Slabo ze ino z buta trza bylo mu bule w ryj pprzadna wyje..b."

"Jak chcesz komuś walnąć, to rób to po szkole. Najlepiej jeszcze żeby cie nie poznał."
"Ja bym mu jeszcze raz wypierdolił za to, że się rozjebał"

Dochodzę do wniosku że na MPC jest tyle koksów że JAAA :D

Wszyscy cwani a w realu pewnie by było: "*szloch* pszepraszam cie już wiencej to sie nie powturzy, ale nie bij...*szloch* masz tu moje kanapki o pienionszku :c *szloch*"(błędy są specjalnie żeby jakiś debil nie napisał coś w stylu "E kup sobie słownik eee...")

A co do tematu noo skoro jest już to twój 4 raz czy tam 5 to będzie prokuratura najprawdopodobniej...

I Banan po twojej historii kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...