Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TiREX Zrobic keyloggera

MateuszX1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej keyloggera bo pobralem plugin minecraft (GRA) i taki jesden TiREX zrobil ten plugin i teraz nie moge zrobic CTRL +ALT +DELETE

Prosze o pomoc BLAGAM!

­

Opublikowano

Nic nie rozumiem. Po pierwsze to zrób skan avastem albo innym antywirusem, żeby avek pozbył ci się tego keyloggera. Uruchom ponownie komputer. I opisz bardziej co się dzieje.

Kappa.

Opublikowano

Po pierwsze to keylogger kradnie loginy/hasła a nie blokuje CTR+alt+delete...

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Aha Więc tak jak to zrozumiałem tak: Pobrałem Plugin do Minecraft i ten plugin był keyloggerem(BRAWO!) oraz był on stworzony przez Tirex`a Więc teraz nie mogę użyć kobinacji CTRL+ALT+DEL.

Cudo!! Masz jakiego kolwiek anty wirka? Pffff..? Pobierz najlepiej avasta i przeskanuj jeżeli nie masz ,a jak masz to tym który masz przeskanuj jak ci nic nie pomoże to coś sam zepsułeś :P

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

1. Stwierdziłem u ciebie dysmózgie

2. Przeskanuj czymś komputer toster

3. Zamiast bawić się w minkrafty zainwestuj w słownik języka polskiego...

Aktualna próba: Postaw serwer mt2 na vps z ubuntu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...