Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier

Hasaczeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj dajesz mi roboty xD z tymi przedziałami.

Zacznę od górnej półki 3 tys:

Najwydajniejszy MSI GP60 z i5 oraz GTX850m matryca FULL HD 

Nastęnie Lenovo y510p z i5 8gb ram i GT755m - podświetlana klawiatura.

Teraz 2,5 tys:

W tej cenie najwydajniejszy zdecydowanie Dell inspiron 7537 z i5 ulv 8gb ram i GT750m GDDR5 podświetlana klawiatura. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera i laptop jest naprawiany na miejscu). 

Acera V5-573G z i5 oraz GT750. Laptop jest lekki i mobilny (2 kg wagi) + podświetlana klawiatura.

Do 2 tys:

Acer E5-571G z i5 + gf840m

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Teraz 2,5 tys:

W tej cenie najwydajniejszy zdecydowanie Dell inspiron 7537 z i5 ulv 8gb ram i GT750m GDDR5 podświetlana klawiatura. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera i laptop jest naprawiany na miejscu).

Acera V5-573G z i5 oraz GT750. Laptop jest lekki i mobilny (2 kg wagi) + podświetlana klawiatura.

Do 2 tys:

No widzis jak to jest, tato powiedział, że kupi mi laptopa, ale nie zdradził budżetu dlatego dałem te 3 przedziały z nadzieję, że jak dojdzie co do czego to jeden z nich będzie wybrany.
Opublikowano

Ahh Ci ojcowie cfaniaki :P

Warto napomnieć że lepiej jest zakupić sprzęt w sklepie internetowym xkom i odebrać go osobiście, gdyż masz możliwość zwrotu towaru w ciągu 10 dni

Opublikowano

Warto napomnieć że lepiej jest zakupić sprzęt w sklepie internetowym xkom i odebrać go osobiście, gdyż masz możliwość zwrotu towaru w ciągu 10 dni

Właśnie na sprzęt zakupiony elektronicznie ma 10 dni na zwrot od otrzymania go, nie wiem jak będzie wyglądała sprawa przy odbiorze osobistym.

Anyway jak masz daleko do sklepu, to zamów kurierem, na jedno wyjdzie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Cfane, cfane w zamian prosi żebym przez conajmniej 3 miechy od kupna kompa korzystał z niego tylko w weekendy i przez godzinę dziennie i o to żebym nie dostał gorszej niż 4 oceny, z tym będzie trudniej ale da się radę.

Kupi ci laptopa za 1300zł :p

Nie, nie będzie tak źle. Sam ma 4 laptopy (3 służbowe, ah te wojskowo-cywilne cfaniaki) i wie że szitu bym nie chciał.
Opublikowano

Właśnie na sprzęt zakupiony elektronicznie ma 10 dni na zwrot od otrzymania go, nie wiem jak będzie wyglądała sprawa przy odbiorze osobistym.

Anyway jak masz daleko do sklepu, to zamów kurierem, na jedno wyjdzie.

Działa identycznie jak kurierem :) nie ważne jak odbierasz ważne jak zamawiasz :)

Opublikowano

Teraz 2,5 tys:

W tej cenie najwydajniejszy zdecydowanie Dell inspiron 7537 z i5 ulv 8gb ram i GT750m GDDR5 podświetlana klawiatura. Laptop posiada dobry serwis i domową gwarancję dell (w razie awarii dzwonisz do serwisu oni wysyłają do Ciebie montera i laptop jest naprawiany na miejscu).

Acera V5-573G z i5 oraz GT750. Laptop jest lekki i mobilny (2 kg wagi) + podświetlana klawiatura.

Do 2 tys:

Jeszcze jedno pytanko, ile będę mieć fpsów w takim wocie na maksymalnych na tych laptopach tak na oko.
Opublikowano

Oj nie wiem w każdym będzie inaczej ;p więc ciezko powiedzieć ale spokojnie będzie się dobrze grało na każym

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko, ile będę mieć fpsów w takim wocie na maksymalnych na tych laptopach tak na oko.

Sam mam podobnego laptopa, WoT na wyżej niż wysokich nie pójdzie. WoT to taka dziwna gra, że na stacjonarnym za 1000zł chodzi jak na lapku za 3000.

Opublikowano

Oj nie wiem w każdym będzie inaczej ;p więc ciezko powiedzieć ale spokojnie będzie się dobrze grało na każym

No dobra, a ten Dell ile mógłby mieć fps w BF4 na średnich/wysokich.
Opublikowano

Na niskich około 60-70

Na średnich około 40 - 50

na wysokich koło 35

Opublikowano

Na niskich około 60-70

na wysokich koło 35

To w wocie na wysokich powinno być z 45-60 z modami niwelującymi ściny i lagi.
Opublikowano

Na niskich około 60-70

na wysokich koło 35

Widzę na tym x-komie pole kod promocyjny, są jakieś kody zniżkowe albo coś?
Opublikowano

Możesz wpisać "Forum xkom" ewentualnie jak zamówisz internetowo i będziesz odbierać osobisćie możesz upomnieć się o rabat. Ewentualnie dostaniesz torbe gratis.

Opublikowano

Możesz wpisać "Forum xkom" ewentualnie jak zamówisz internetowo i będziesz odbierać osobisćie możesz upomnieć się o rabat. Ewentualnie dostaniesz torbe gratis.

Jest opcja tego Della z system operacyjnym?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...