Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Itemy na duchu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kaczus2001

Masz tutaj 2 linki wybierz ten który ci odpowiada

Poprostu poprawiony mój błąd: http://wklej.to/w41BM (link usunąłem za prośbą autora tematu)

Poprawiony błąd+Posegregowano kod(troszkę): http://wklej.to/gIzmN (link usunąłem za prośbą autora tematu)

PS. Te linki już nie działają

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@Kaczus2001 proszę przepisałem cały kod poprawiając go trochę ja testowałem i mi działa:
http://wklej.to/fyX9C (Link usunąłem za prośbą autora)

PS. Tamten kod który ci wysłałem nie działał dlatego że nazwa ekwipunku miała jeszcze kolor "ChatColor..." i tego nie zauważyłem :P ale już poprawiłem ten błąd i parę innych :) powinno działać tak btw na jakiej wersji mc piszesz? i na czym spigot czy bukkit? ja ten kod napisałem na spigocie 1.7.10 zaaktualizowanym do najnowszej wersji R0.2... oraz testowałem to na mc 1.8 ale nie powinno być problemów na niższych wersjach :D

!!! Ej usuń w 2 linijkach 85 i 88 te "System.out.println("t2");" i "System.out.println("t");" bo zapomniałem o tym a to będzie ci spamiło w konsoli jak ktoś będzie wybierał klase z tamtego blazeinventory a potrzebowałem tego do sprawdzenia co jest nie tak :P

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ok lajki sie posypaly i dzieki za zrobienie link mozesz usunac. A co do mc to mam wersje 1.7.2 R0.2 :))

@Edit

1.Cos sie stalo i permisja blaze.gracz szwankuje daje tylkko gracz nawet jesli nie ma permisji 

WYJASNIONE (testowalem z op :DD)

2.Moze miec ten error cos wspolnego z pluginem ?

[20:08:01 ERROR]: Could not pass event EntityDamageByEntityEvent to EssentialsPr
otect v2.13.1
org.bukkit.event.EventException
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.ja
va:427) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.jav
a:62) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.fireEvent(SimplePluginManager.j
ava:481) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.j
ava:466) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.event.CraftEventFactory.callEvent(Craf
tEventFactory.java:94) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.event.CraftEventFactory.callEntityDama
geEvent(CraftEventFactory.java:382) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974
jnks]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.event.CraftEventFactory.handleEntityDa
mageEvent(CraftEventFactory.java:410) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b29
74jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.EntityLiving.damageEntity(EntityLiving.j
ava:656) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.EntityHuman.damageEntity(EntityHuman.jav
a:746) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.EntityPlayer.damageEntity(EntityPlayer.j
ava:446) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.EntityArrow.h(EntityArrow.java:228) [cra
ftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.World.entityJoinedWorld(World.java:1338)
 [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.World.playerJoinedWorld(World.java:1319)
 [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.World.tickEntities(World.java:1207) [cra
ftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.WorldServer.tickEntities(WorldServer.jav
a:480) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.u(MinecraftServer.java:6
37) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.DedicatedServer.u(DedicatedServer.java:2
50) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.t(MinecraftServer.java:5
45) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java
:457) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        at net.minecraft.server.v1_7_R1.ThreadServerApplication.run(SourceFile:6
17) [craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
Caused by: java.lang.NoSuchMethodError: org.bukkit.entity.Projectile.getShooter(
)Lorg/bukkit/projectiles/ProjectileSource;
        at com.earth2me.essentials.protect.EssentialsProtectEntityListener.onEnt
ityDamage(EssentialsProtectEntityListener.java:134) ~[?:?]
        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.6.0
_27]
        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.6.0
_27]
        at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1
.6.0_27]
        at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.6.0_27]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.ja
va:425) ~[craftbukkit.jar:git-Bukkit-1.7.2-R0.2-b2974jnks]
        ... 19 more

//nie umieszczamy reklam w sygnaturach

Opublikowano

package me.kaczusnow.nowall;

import me.kaczusnow.nowall.ekwipunek.BlazeInventory;
import me.kaczusnow.nowall.komendy.Czysc;
import me.kaczusnow.nowall.komendy.Komendy;
import me.kaczusnow.nowall.komendy.Vip;

import org.bukkit.plugin.PluginManager;
import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;

public class Main extends JavaPlugin{

public static Main instance;

@Override
public void onEnable() {
PluginManager pm = this.getServer().getPluginManager();
System.out.println("Plugin zostal wlaczony");
getCommand("vip").setExecutor(new Vip(this));
getCommand("czysc").setExecutor(new Czysc(this));
getCommand("komendy").setExecutor(new Komendy(this));
pm.registerEvents(new BlazeInventory(this), this);
}
@Override
public void onDisable() {
}
}

pomogłes mi thx

Opublikowano

Kaczus ten error jest od essentials i raczej nie chodzi o twój plugin :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Opublikowano

Aha wyczytalem to ogolnie ale to wyskoczylo po zainstalowaniu pluginu Dobra ziomek Dzieki za wszystko plugin chodzi jak marzenie a ja jestem szczesliwy :) Dzieki 

Temat do zamkniecia!

//nie umieszczamy reklam w sygnaturach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...