Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sajek1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podstawowe-informacje-o-serwerze.png
  IP:  dragon-survival.ench.pl  
               PVP: Tak                
              SLOTY: 60               
        NETHER: Wylaczony     
TYP SERWERA: Wojny gildii

Opis-serwera.png
Serwer ten to połączenie Survivalu + Frakcji.
Serwer ten jest bardzo łatwy ponieważ drop który jest ze stona jest wysoki.
Wojny gildii potrafią być bardzo ciekawe, a jedyne
Co Cię będzie chronić przed innymi będzie Twoja baza, zbudowana
Własnoręcznie, i jedyne co będzie Cię ograniczało będzie wyobraźnia
Oraz czas który możesz poświęcić na komputerze.(Gwarantuję że serwer wciąga)
Lagi występują bardzo rzadko, a jeśli takowy lag wystąpi będzie
On trwał około 2 sekund.
Posiadamy własnego TS3 którego IP się wyświetla co jakiś czas
Na czacie, posiadamy własne oryginalne pomysły które
Ułatwiają graczom rozgrywkę, niskie ceny płatnych rang gwarantują
Że nie zawiedziesz się gdy kupisz swoją rangę.
Nasz serwer jest otwarty dla każdego przez 24/h więc
Gorąco zapraszamy wszystkich graczy którzy chcą poczuć się
Jak za dawnych czasów i pograć na klasycznym serwerze
WOJEN GILDII!
Zapraszamy-na-nasz-serwer.png

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja p******e jakim trzeba być pojebem by sie pytać po co Ci ip ^^ LOL 

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

@bartek190 niejednokrotnie były rzucane groźby w moja stronę że mój serwer zostanie wyłączony przez jakiś tam program, ataki botów itp, dlatego też nie chcę podawać IP numerycznego gdy IP działające już opublikowałem.
@syfek200 jesli nie masz jak udowodnić, sprawy nie było.Widzę że próbujesz przekreślić potencjalnie konkurencję, ale dziękuje za refreshowanie mojego tematu przez co wbija więcej osób.Zabijamy komendami graczy którzy posiadają czity.Jeśli widzę że ktoś z graczy ma aure, no knocka i typ podobne to go zabijam komenda, wyrzucam z powodem np no knock, a następnie banuje :)
@Imaginatiion to nie nad prezentacją mam sie starać, lecz nad serwerem.Osoby które wbiją to sami zobaczą jaki jest serwer :)

Opublikowano

No to na PW mi wyslij bo mi IP z .gomc.pl nie dziala ZADNE!!!

76561198209779975.png

Opublikowano

@syfek200 jesli nie masz jak udowodnić, sprawy nie było.Widzę że próbujesz przekreślić potencjalnie konkurencję, ale dziękuje za refreshowanie mojego tematu przez co wbija więcej osób.Zabijamy komendami graczy którzy posiadają czity.Jeśli widzę że ktoś z graczy ma aure, no knocka i typ podobne to go zabijam komenda, wyrzucam z powodem np no knock, a następnie banuje :)

No więc tak, istnieje konsola. A to co ja napisałem to jest pewnego rodzaju skarga czyli mógłbyś zobaczyć kto to był. Może admin Cię "zdradza" albo włam. 

Od razu trzeba się tłumaczyć konkurencją, a nie mozesz przyjac do swoich  mysli złej opinii o serwerze.

Oczywiście tego co napisałem o pay2win nie poruszysz...

PS. jak Ci refreshuje temat i przybywa Ci graczy to czemu o 22 już 7 gracz? 

Opublikowano

Temat w Topce napisanych postów utrzymuje się około 30 minut.
Czasami serwer się wyłącza, dlatego w niektórych godzinach po włączeniu serwera przebywa mało osób.
Nie znasz znaczenia Pay2Win.
Pay2Win oznacza kupienie możliwości które nie są możliwe do zdobycia poza kupnem za pieniądze.SVIP/VIP/SPONSOR - te rangi posiadają itemy które można zdobyć bez wydawania pieniędzy.
Syfek jesteś jedyną osobą spośród 6000 osób które zostały zabite przez jedną spośród 3 osób które mogły to zrobić ( w co oczywiście nie wierzę), jeśli prześlesz mi ssa to naturalnie przeproszę, porozmawiam z osobą która to zrobiła, ona wyciągnie z tego wnioski a Ci wszystkie przedmioty zostaną zwrócone z nadwyżką.

Opublikowano

Temat w Topce napisanych postów utrzymuje się około 30 minut.

Czasami serwer się wyłącza, dlatego w niektórych godzinach po włączeniu serwera przebywa mało osób.

Nie znasz znaczenia Pay2Win.

Pay2Win oznacza kupienie możliwości które nie są możliwe do zdobycia poza kupnem za pieniądze.SVIP/VIP/SPONSOR - te rangi posiadają itemy które można zdobyć bez wydawania pieniędzy.

Syfek jesteś jedyną osobą spośród 6000 osób które zostały zabite przez jedną spośród 3 osób które mogły to zrobić ( w co oczywiście nie wierzę), jeśli prześlesz mi ssa to naturalnie przeproszę, porozmawiam z osobą która to zrobiła, ona wyciągnie z tego wnioski a Ci wszystkie przedmioty zostaną zwrócone z nadwyżką.

co do pay2win to nowa edycja i chodzą już po 2 minutach w setach 4 3 i to jest normalne. W C**J 

Opublikowano

Przy starcie tej edycji wyłączone były kity przez 24 godziny więc nie jest możliwe żeby po 2 minutach startu nowej edycji były takie itemy :)

Opublikowano

Serwer jest z*******y jak dla mnie ale maszyna do dupy! :( I te lagiiii :/

76561198209779975.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...