Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry MMO?

Nepz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem gdzie napisac to pytanie ,wiec pisze tu . Szukam dobrej gry mmo podobnej do Tery Online z dużą ilością graczy i oczywiście darmowej .Nie musi być bajkowa lecz grafika ma być w miarę ogarnięta . 

Opublikowano

W Aionie lepsza grafika nie jest potrzebna, poza tym musiałbyś mieć kompa z NASA, żeby Ci nie cięło na jakimś mass pvp. Doładowywać też nie trzeba. Od siebie mogę polecić ruski serwer (jest ang. wersja) Blade & Soul.

Opublikowano

Guild Wars 2 ?

Swoją drogą jeżeli na gry patrzysz tylko przez prymat grafiki to najlepiej je sobie odpuść całkowicie.

Opublikowano

Proponujecie mu gry wyłącznie p2w,

aion- pełno jakiś premium w shopie każdy mówi że nie są potrzebne jednocześnie pisząc że po 50 lvl (chyba tyle) bez nich nic nie zrobisz... grałem chwile i nie da się napisać do kogoś na priv nawet bez premium...nie polecam.

neverwinter- w miarę ale długo w to nie grałem, za prosta.

Opublikowano

Proponujecie mu gry wyłącznie p2w,

aion- pełno jakiś premium w shopie każdy mówi że nie są potrzebne jednocześnie pisząc że po 50 lvl (chyba tyle) bez nich nic nie zrobisz... grałem chwile i nie da się napisać do kogoś na priv nawet bez premium...nie polecam.

neverwinter- w miarę ale długo w to nie grałem, za prosta.

Grałeś chwilę, więc zapewne dużo wiesz o Aionie. :D GP kupujesz po 50 lvl, ewentualnie na allegro za około 15 zł i się cieszysz w pełni grą. 15 zł to nie majątek, a na drugiego GP sobie nazbierasz w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...