Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca się wracać do metina pl?

Exemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Długo nie gralem i teraz chcialbym wrocic. Czy oplaca mi sie? Jesli tak to na jakim serwerse najlepiej zaczac gre? Tak zeby byly niskie ceny i duzo ludzi.

mca.png

Opublikowano

Według mnie sie nie opłaca.

Pełno botów, p2w i zła atmosfera.

Jak już chcesz grać to graj wszędzie byle nie na TBD

giphy.gif ­

Opublikowano

Jeżeli chcesz wracać to polecam TBD. chociaż nie polecam gry, bo administracja chce tylko wycisnąć ostatni grosz. Jeśli privy to hard/ravia s2.

Opublikowano

Jak w temacie. Długo nie gralem i teraz chcialbym wrocic. Czy oplaca mi sie? Jesli tak to na jakim serwerse najlepiej zaczac gre? Tak zeby byly niskie ceny i duzo ludzi.

Jeżeli chciałbyś wrócić to na serwer TBD, lecz ogólnie się już nie opłaca. Lepiej iść na jakieś prywatne serwery typu Hardy.

Opublikowano

Polecałbym już powrócić do metina ale na ravie s2 :) klimacik jest :).

Po co na to gówno?

Jaki klimacik?

Łubu dubu j**** fubu to jest klimat?

Średnia wieku 11-13lat to też jest klimat?

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Po co na to gówno?

Jaki klimacik?

Łubu dubu j**** fubu to jest klimat?

Średnia wieku 11-13lat to też jest klimat?

Nie musisz od razu na mnie najeżdżać ja nic nie mam  do ravii gram sobie kiedy mam czas i mogę polecić ;).

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Nie musisz od razu na mnie najeżdżać ja nic nie mam  do ravii gram sobie kiedy mam czas i mogę polecić ;).

Ravia S1 i S2 to serwer jest tylko pod zarobek IslaMus opiekuje sie przez X mies. a pozniej nawet nie bedzie pamietal ze ravia istnieje nie bedzie eventow nie bedzie NIc + w CH botow :) na czacie co chwile ktos kogos wyzywa za nic a nie wspomne juz o Fubu

Ja moge Polecic Balmore podobno ma byc S2 we Wrzesniu wiec poczekaj jeszcze kilka dni jezeli nie bedzie S2 idz na S1 bo to jedyny hard gdzie nikt nie olewa Graczy. :)

image.png

Opublikowano

Nie opłaca się, PL już praktycznie umiera. GF ma wylane na niego, 0 eventów a jak już jakieś są to w Item Shopie, aktualizacji też żadnych. xD A i raczej nie miałbyś szans nawiązać rywalizacji z obecną topką.. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem również się nie opłaca, no chybaa..że.. masz bardzo gruby portfel. :)

Lepiej pograć sobie na jakimś dobrym easy ( priv serwer ) lub HARD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...