Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Testowy 9.3

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdaje mi się że serwer testowy wyłączaj dopiero gdy wprowadzają update na ogólny serwer a o tym updacie jeszcze nic nie słuchać  więc powinien działać a lognąć się nie możesz bo tak jak pisało na głównej stronie WOT: Serwer może zostać wyłączony i modyfikowany o dowolnej porze dowolnego dnia.

Mam nadzieje że wyjaśniłem :P

Opublikowano

Mi się nie włącza już, nie wiem czemu. Czekałem godzinę dwie. I nic, Czyli najwidoczniej pograłem sobie ze 3 dni, i mi już  odpalać nie chce, 20GB poszło na marne.

@Edit

Pokazuje w procesach World of Tanks, Ale nie Zadaniach ani ogólnie nie jest on włączony...

Opublikowano

Pokazuje w procesach World of Tanks, Ale nie Zadaniach ani ogólnie nie jest on włączony...

Wyłącz proces, zbugowała Ci się gra, czasem mam to samo jak w dziwnym momencie wyłączę grę.

Opublikowano

@Juri.

Próbowałem na różne sposoby, nic to nie daje.

Reinstall w takim razie chyba, że...

masz mody, bo 3/4 modów nie chodzi na teście. Najlepiej wywalić wszystko w cholerę.

Opublikowano

Działa aktualnie serwer testowy? Bo jakoś nie mogę się zalogować.

@Edit

Nie ważne, zapomniałem że musiałem się zalogować starym hasłem. 

4897574088.png

Opublikowano

Co do tego systemu karcącego, to nie przewidzieli jednej sytuacji. Na Great European Random widziałem jakichś trolli, co wsadzali swoją lufę w lufę arty i splash ją zabijał... Trzeba to przetestować ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...