Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tnie się kur*a mać! proszę o pomoc :(

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem od kiedy mam już laptopa (ok. 2lata) tnie mi się wszystko, jak zaznacz pole na pulpicie te takie niebieskie tło to się też tnie, na twichu jak oglądam też się tnie filmy, mpc też ogólnie jak scrolluje na jakiś stronach np, facebook na chatcie tam też mam takie jakby lagi że wszystko powoli się dzieje, tnie itd... przeglądarka też. Format odpada był już robiony i nic, zmiana przeglądarki z google chrome też odpada ale to i tak nie rozwiązuje problemu :/

Mogę liczyć na waszą pomoc?

Wybaczcie jak cos napisałem źle (orto itd..) mieszkam w UK i z Polskiego nie jest najlepszy :/ i nie miałem laptopa przez ok, ponad dwa tygodnie więc nic nie pisałem na klawiaturze itp..

Opublikowano

bad sectors? idź może na jakieś forum jak PCFormat, oni Ci tam pomogą, jak chcesz to wyślij skan z HDTune zakładka error scan + health. Albo może pobrałeś jakieś gunwo, jak powiedziałem to raczej nie na tym forum. (ew. dział komputery)

647041416238306889721.png

Opublikowano

spróbuj wgrać jakiś linux np ubuntu będzę dobre, chłodzenie zobacz czy poprawnie działa, jak masz jak w starych laptopach dysk hdd zmień na ssd - szybciej działa.

To są moje porady 

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

taa , w lapku dysk aż się prosi o WYMIANĘ bo tak zjebany i zajechany jak stara szkapa a ty mu o wentylatorach ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Więc co mogę zrobić? xD wymieniać dysku nie mam zamiaru.

Laptop będę wymieniał z jednym kolesiem za PC stacjonarny (lepszy). Laptop mam na gwarancji i jeżeli mi cos nie pasuję mogę isć do pcworld'a/currys'a i oni to załatwią za darmo ale właśnie dziś go odzyskałem bo był już zaje*any xD

Okej, więc co mogę zrobić ja z mojej strony?

Opublikowano

@lukasz:D

hymmm, a jeżeli bo tak jest/było od początku kiedy już kupiłem tego lapka (dwa lata temu) to juz na samym początku tnęła mi się ta myszka jak zaznaczam na pulpicie to znaczy że to wada wbudowana czy cos takiego xD?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...