Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozkręcenie serwera

shock11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko do was gdzie najlepiej reklamować serwer minecraft??

- posiadam reklamę na mclista.pl [premium[

- Reklamuje serwer pod filmikami na yt

- Reklama na Mpcforum

jakie jeszcze polecacie strony itp

Opublikowano

Tyle wystarczy... Pamiętaj że reklama to musi być, przejrzysta i łatwa do czytania. Przedewszystkim także ładne i estetyczna. Nie jakieś kilka słów o serwerze, tylko porządna reklama.

Np : Opis serwera

1. Opis expa,modów, adminów, atrakcji, parkour takie rzeczy wiesz o co chodzi. Jeżeli reklama będzie dobra to i będziesz miał dużo ludzi. Wydaje mi się że to spokojnie powinno wystarczyć. Musisz sam zadbać o dobro twoich graczy. ;)

Kappa.

Opublikowano

A po 2 nie ważne ile masz reklam, ale ważne jak innym podoba się serwer. Jeżeli jest on ciekawy to gracze sami go dobrze rozgłoszą :)

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Dokładnie, jeżeli reklama jest estetyczna i przejrzysta, a serwer spodoba się nawet kilku graczom to oni sami go rozgłoszą i nim się obejrzysz będziesz miał dużo graczy.

xxx

Opublikowano

Żeby przede wszystkim rozkręcić serwer musisz opiekować się graczami , dodawać nowości (dodatki) ,udowodnić graczom że się nimi interesujesz , zorganizować ogarniętą administrację , zatrudnienie '' budowniczych i techników '' utworzyć miła atmosferę na serwerze , dopilnowywać porządku , tworzyć eventy (walki , SPLEGG , OX itp ) wiadomo że polega to na metodzie prób i błędów oczywiście nie zapeszajcie się jak nie wyjdzie za 1 razem próbujcie razem! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...