Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne, wyciekło prawie 5 milionów kont z Google Gmail!

Kirito.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na rosyjskim portalu zostało udostępnione prawie 5 milionów kont z hasłami do Gmail'a, Google+ i innych usług od Google.

Na tej stronie możecie sprawdzić, czy Wasze hasło też zostało ujawnione, jednakże strona jest chwilowo przeciążona i nie można się z nią połączyć.

Zalecam jak najszybciej zmienić hasło do swojej poczty nawet, jeśli nie ma go na spisie, tyle ode mnie. ;)

436951440626370320491.png

Opublikowano

Udało się sprawdzić. Wyskoczyło, że moje konto tam jest i podaje dwa pierwsze znaki z hasła. No i miałem takie hasło, tylko że pewnie z rok temu. Także trochę nieaktualne.

jc89IlX.png

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Udało się sprawdzić. Wyskoczyło, że moje konto tam jest i podaje dwa pierwsze znaki z hasła. No i miałem takie hasło, tylko że pewnie z rok temu. Także trochę nieaktualne.

962631410373192281837.png

wyciek z grudnia 2013 roku, wiec troche niezbyt pewne info

moich kont nie ma

­

Opublikowano

Także trochę nieaktualne.

Niektóre hasła są z czerwca, niektóre sprzed roku, a są także takie osoby, które nie zmieniają raz zapisanego hasła.

Przy okazji na internecie jest lista 30 najczęściej używanych haseł, których powinno się wystrzegać.

436951440626370320491.png

Opublikowano

To fake zorganizowany pewnie przez google, tak jak prawie każda taka akcja, aby zmusić użytkowników do zmiany hasła dla bezpieczeństwa (zazwyczaj komunikacik nie wystarcza).

Opublikowano

To fake zorganizowany pewnie przez google, tak jak prawie każda taka akcja, aby zmusić użytkowników do zmiany hasła dla bezpieczeństwa (zazwyczaj komunikacik nie wystarcza).

Nie wiem kto Ci nawciskał takiego kitu ale się mylisz.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...