Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z minecraftem po patchowaniu mcpatcherem

daevo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec wgralem sb mcpatcher i gdy spatchowalem nim i wlaczylem minecrafta to juz nie dziala, wybieram profil klikam play i laduje sie zielony pasek jak zwykle jakies 3 sec i zwykle sie gra wlacza teraz nic zaladuje sie i nic sie nie dzieje. pomocy

jak cos mc 1.7.10

Opublikowano

Spróbuj odinstalować wyszstko i zainstalować na nowo. Całe foldery minecrafta usuń i zapatchuj od nowa. I napisz czy zadziało. 

@Edit działa?

Kappa.

Opublikowano

Spróbuj odinstalować wyszstko i zainstalować na nowo. Całe foldery minecrafta usuń i zapatchuj od nowa. I napisz czy zadziało. 

okej zobacze czy zadziala

Opublikowano

@Edit działa?

dobra usunolem wsystko tylko zostawilem sb foldery mods itp i juz dzial. Nw czemu tak sie stalo ale juz jebanego mcpatchera nie instaluje

Opublikowano

Tak myślałem. Pamiętaj że zawsze mc patchery i inne syfy tego typu mogą zainstalować jakieś niepotrzebne pliki które komplikują działanie (poprawne) minecrafta. Więc jak czasami pójdzie coś źle to wystarczy wszystko usunąć i poprawnie od nowa zainstalować. Pamiętaj o tym.

P.s Cieszę się że pomogłem.

Kappa.

Opublikowano

Tak myślałem. Pamiętaj że zawsze mc patchery i inne syfy tego typu mogą zainstalować jakieś niepotrzebne pliki które komplikują działanie (poprawne) minecrafta. Więc jak czasami pójdzie coś źle to wystarczy wszystko usunąć i poprawnie od nowa zainstalować. Pamiętaj o tym.

P.s Cieszę się że pomogłem.

mam jeszcze pytanie :) czy mozna zwiekszyc spawn mobow, nw jakims modem albo cos?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...