Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POLSKI Prywatny Serwer {By Norberts}

Norbertsons

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, powiem Ci że raczej wielkiej kariery na Darmowym CBA nie zrobisz, silnik wydaje mi się na cienki, wszedłem na serwa i widzę że nie wszystko jest dopracowane. Ale cóż powodzenia ;)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Vertoi:

W sumie racja, ja tylko kilka grafik zrobiłem.

TheLisek:

Dzięki ;).

EDIT:

Jutro zmieni się adres serwera.

skoro racja to moze zmien tą stopke na domyślną?

Opublikowano

stopka "Gladiatus by Norberts" - łamiesz prawa autorskie. ani grafika, ani kod nie są twoje.

'Gladiatus by Norberts' to że informuje że serwer jest stworzony przez niego nie widzę związku, ale już całość '© 2013 Gladiatus By Norberts - Wszystkie Prawa Zastrzeżone.' jest jak najbardziej niedozwolone bo Template i Layout oraz funkcje JS [wyłączając z tego biblioteki mootools i jQuery] należą do Gameforge i niema do nich praw co do kodu to jest udostępniany jako open source i niema wymogu informowania o oryginalnej nazwie projektu czy faktycznym twórcy.

Opublikowano

Vertoi:

Ok, domyślna to: "GLadCloneEng".

Wpisałem By Norberts ponieważ ja stawiałem. Ale plików nie robiłem.

Nawet nie wiem kto je robił.

Odpisz na priv.

1. nie stawiales tylko wgrywales.

2. to, ze je wgrales to nie znaczy ze są "by Norberts".

Opublikowano

Jako tako problem nie zniknie ale nie będzie napisane że masz prawo do użytkowania tych grafik etc. bo w domyśle i tak łamiesz prawa autorskie używając grafiki etc.

Opublikowano

EDIT:
Miałem przenieść serwer na hostinger, gdyż tam nie ma reklam.

Ale nie przenoszę, bo tam jest mały limit CPU.

Nie wiem jaki jest na cba - nigdy nie przekroczyłem.

Gdy miałem privka sfgame na hostingerze przekroczyłem dwa razy :(.

Jedyne rozwiązanie z tej sytuacji, to wykupić płatny hosting.

EDIT2:
Znacie może jakiś dobry darmowy hosting, na którym nie ma reklam a limit CPU jest większy niż na Hostingerze?

Nie musi być polski.

baner.png

Opublikowano

Czy tobie aż tak bardzo szkoda 10 zł na miesiąc? 

Ps.

1. Po co chcesz trzymać serwer który w najbliższej przyszłości nie będzie miał dodanych nowych funkcji?

2. Jak dalej twój serwer będzie działać na zasadzie wciśnij F5 i wyjdź na dwór to wyjście jest tylko wykupienia serwera dedykowanego bo czas dostępu do procesora będzie znikał w 1 dzień.

3. Cba.pl niema limitu w czasie dostępu do procesora.

Opublikowano

3nichilat0:

No właśnie co mi z tego, że cba nie ma limitu CPU (to już wiem, czemu nigdy nie przekroczyłem), jak ma reklamy.

A Hostinger ma limitu CPU a nie ma reklam - coś za coś.

$ Nie znasz serwera o który pytałem?

baner.png

Opublikowano

To ku^%$ poświęć "grosz" i wkup coś konkretnego... a nie myślisz że jak postawisz serwer na jakimś badziewnym hostingu dodasz kilka eq i obrazków i gra...top 1 na serwie można mieć nic nie robiąc...włamać można się na serwer od tak nie pocąc się przy tym zbytnio...wrzucać eq na serwer i dodawać rubiny nauczył bym nawet kota (żart...chociaż w sumie :D). Także sory albo wykup coś konkretnego albo daj sobie spokój...

Opublikowano

Jak pisałem w starym poscie

Serwer super

Ogarnięty Wlasciciel

Polecam

Ps Darmowy vip na nick SheepeR

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak pisałem w starym poscie

Serwer super

Ogarnięty Wlasciciel

Polecam

Ps Darmowy vip na nick SheepeR

Na pewno wchodzimy na ten sam serwer ?? :D może ci się pomyliło z gladiatus.pl ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...