Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interface logowania.psd [Amator]

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, udostępniam interface logowania ponieważ mi się już nie przyda a ktoś może go wykorzystać :P jeżeli jest coś krzywo to sorry ale to nic jest to wersja psd więc można poprawić :)

Można pare % off? :)

Screen

Download

Skan

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

zakodowane ?

Wpierw czytaj potem pytaj... jest to PSD, zakodować trzeba samemu bo mi się nie chce :)

Opublikowano

matko, skończ z tym, bo każde to wygląda jak gówno i nikt ci tego napisać nie umie, już lepiej wygląda zmienione tło, daruj sobie to, albo odpuść bo syfisz ten dział, wszystko jest porozciągane a rendery to już..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

matko, skończ z tym, bo każde to wygląda jak gówno i nikt ci tego napisać nie umie, już lepiej wygląda zmienione tło, daruj sobie to, albo odpuść bo syfisz ten dział, wszystko jest porozciągane a rendery to już..

o_O To zrób lepsze mimo że jest to bardzo słaba to nie wiem jakim prawem zabraniasz mu udostępniania takich rzeczy jeśli chce to udostępnia a jeśli nie to po prostu tego nie robi

PS: Taka rada pooglądaj tutoriale i zrób coś ciekawszego bo ta praca niestety jest zrobiona bardzo słabo i widać jakby była robiona na odp..... ;]

Opublikowano

o_O To zrób lepsze mimo że jest to bardzo słaba to nie wiem jakim prawem zabraniasz mu udostępniania takich rzeczy jeśli chce to udostępnia a jeśli nie to po prostu tego nie robi

PS: Taka rada pooglądaj tutoriale i zrób coś ciekawszego bo ta praca niestety jest zrobiona bardzo słabo i widać jakby była robiona na odp..... ;]

oj uwierz, że potrafię więcej od tego syfu, i mam prawo głosu tak samo jak ty, pseudo grafiku.

btw. ładny avatar na fejsie macie, jakoś hd widze;

10527279_357836887705389_455911621304594

Opublikowano

Dodaj hasło do paczki jeśli takowe jest - na forum jest zakaz umieszczania linków do FB.

Masz 1h.

Dodałem bez hasła

oj uwierz, że potrafię więcej od tego syfu, i mam prawo głosu tak samo jak ty, pseudo grafiku.

btw. ładny avatar na fejsie macie, jakoś hd widze;

10527279_357836887705389_455911621304594

Całkiem zapomniałem o tym avku, miałem zmienić a zapomniałem...

A co do interface to zrób lepsze i nie truj dupy, każdy ma prawo coś udostępniać... mi się nie przyda więc po co kasować jak można dać na forum i ktoś może se tego użyć lub zedytować.. i w którym miejscu jest to rozciągnięte?

Opublikowano

Dodałem bez hasła

Całkiem zapomniałem o tym avku, miałem zmienić a zapomniałem...

Eh to zrób lepsze i nie truj dupy cześć ;)

tak? to czekam, bo pixeloza na waszym serwerze to nie nowość, a codzienność, naucz się przyjmować krytyki, rusz d*** i zrób coś lepszego, porównaj sobie wszystkie swoje prace i zobacz jak wyglądają, jeden wielki s**t, mało Ci ludzie tego napisali? w sumie czego się spodziewać skoro to edytowane gotowe style, masakra..

Opublikowano

tak? to czekam, bo pixeloza na waszym serwerze to nie nowość, a codzienność, naucz się przyjmować krytyki, rusz d*** i zrób coś lepszego, porównaj sobie wszystkie swoje prace i zobacz jak wyglądają, jeden wielki s**t, mało Ci ludzie tego napisali? w sumie czego się spodziewać skoro to edytowane gotowe style, masakra..

Edytowane gotowe style? oj chłopcze ;) na naszym serwerze nie używamy grafiki takiego typu więc o to się nie martw, dla mnie to już koniec romowy z tobą bo to tylko strata czasu więc cześć ;*

Ładne janku... Napewno lepsze niż te wczesniejsze. Oczywsiście mam nadzieje że na liverisie będzie owiele lepsze xD

dzięki, na liverisie będzie o 10000000009% lepsza więc spoko :D 

Opublikowano

Edytowane gotowe style? oj chłopcze ;) na naszym serwerze nie używamy grafiki takiego typu więc o to się nie martw, dla mnie to już koniec romowy z tobą bo to tylko strata czasu więc cześć ;*

dzięki, na liverisie będzie o 10000000009% lepsza więc spoko :D

strata czasu bo gówno umiesz, zobaczymy czy będzie lepsza, czekam na ten avek i sie chyba nie doczekam, hm?

Opublikowano

strata czasu bo gówno umiesz, zobaczymy czy będzie lepsza, czekam na ten avek i sie chyba nie doczekam, hm?

No zdycham i szczam jednocześnie... ehh tak jak mówiłem, cześć :)

Opublikowano

TO NIE HEJT.

Co do samej pracy jest c*****o, no sry, ale po 2h zabawy z ps da rade zrobic lepsze, zobacz co udostepnia np wredna, nie jest Ci glupio wstawiac cos takiego? wg mnie ponizanie samego siebie... NIKT tego nei uzyje i serio zasmieca tylko dzial, no ale cwicz i rob, oby bylo lepiej, bo na to sie nie da patrzec, piona i sukcesow zycze w grafice w przyszlosci :p
Pozdrawiam

Opublikowano

TO NIE HEJT.

Co do samej pracy jest c*****o, no sry, ale po 2h zabawy z ps da rade zrobic lepsze, zobacz co udostepnia np wredna, nie jest Ci glupio wstawiac cos takiego? wg mnie ponizanie samego siebie... NIKT tego nei uzyje i serio zasmieca tylko dzial, no ale cwicz i rob, oby bylo lepiej, bo na to sie nie da patrzec, piona i sukcesow zycze w grafice w przyszlosci :P

Pozdrawiam

To nie są 2h, jak Wredna hm z tego co słyszałem ona się uczy grafiki od paru lat i miała jakieś tam lekcje czy coś, tylko tak słyszałem, prace dodaje też dlatego bo mam za dużo punktów ostrzeżeń a za prace sciągają chyba 5% a nie chce uzyskać blokady konta :P 

Opublikowano

-Brak polskich znaków w czcionce

-Brak wyczucia estetyki

-Żadnych efektów, kilka styli i czcionka

Poćwicz, bo to jest na prawdę wielką amatorszczyzną.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Na h*j to k***a wrzucać ... Zrób sobie galerie w FanArt i tam to dawaj. Tam graficy doradzą ci co dodać/zmienić, a dopiero jak zrobisz coś dobrego to daj to tutaj. Bo to wygląda mniej więcej tak: namaluję sobie kutasa ale stwierdzę, że mi się nie przyda więc wrzucę go do działu ...

Opublikowano

Na h*j to k***a wrzucać ... Zrób sobie galerie w FanArt i tam to dawaj. Tam graficy doradzą ci co dodać/zmienić, a dopiero jak zrobisz coś dobrego to daj to tutaj. Bo to wygląda mniej więcej tak: namaluję sobie kutasa ale stwierdzę, że mi się nie przyda więc wrzucę go do działu ...

uważaj creeper i zombie :O masz kwadratowego miecza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...