Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę was o pliki do obejścia 21 serverów bo chce se pograc na metku 2008 bo na 2010 mam lagi a nikt nie ma.Szukalem i nie ma

DAJ - a ja dam ci + uczciwe nie?xD

Opublikowano

Jak wkleisz te pliki do metin2/pack i odpalisz metina przez obejście to będziesz miał wszystkie serwery. Musi działać bo to spełnia taką rolę.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Jak wkleisz te pliki do metin2/pack i odpalisz metina przez obejście to będziesz miał wszystkie serwery. Musi działać bo to spełnia taką rolę.

daje te pliki 23 serwery do pack a obejście do folderu z metkiem i klikam wyskakuje mi te czarne okno i znika i nic się nie dzieje.co ma mw takim razie zrobic?

Opublikowano

To metin PL? ... Bo locale jest do pl

tak do pl.powiesz mi jak odpalic przez obejscie?

Opublikowano

zainstaluj od nowa metina. potem wrzuc te pliki co Andrzejt17 ci podał. zrób obejście lub pobierz <jak zrobic na dole>

i powinno działac.

a obejscie sie robi tak :

wchodzisz w Notatnik piszesz metin2client.bin zapisujesz jako 'wszystkie pliki' dajesz w nazwie 'metin2.bat' odpalasz i gra :P

Pozdrawiam

Reklama usunięta

//D&G

Opublikowano

Jak nie skumasz jego instrukcji to zajrzyj tutaj. W tym linku jest razem ze screenami :D

dalej nie moge odpalic robilem juz chyba wszystko i daalej nie moge ;((((((((((((((

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...