Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tańsza waluta

hokus~pokus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby zmienić walutę trzeba mieć konto na danym kraju albo być w tym kraju żeby z tego korzystać.

Nie wiem jak się to robi ale wiem że przed zalogowaniem na konto jest do wyboru kraj i to może tam się wybiera kraj, potem zmienia swoje proxy itp.

Opublikowano

Zmieniałem walutę w darkorbit. Support życzy sobie potwierdzenia Twojego pobytu w jakim kraju aktualnie się znajdujesz i jakie masz obywatelstwo, By euro na zł musiałem kserować dowód osobisty i wysłać do supportu po rozpatrzeniu prośby przysyłają Ci wniosek o pozytywnym rozpatrzeniu lub negatywny jeżeli pozytywne czekasz około tygodnia i waluta zmieniona.

xjet9312pgj7.png

Opublikowano

A co może służyć jako potwierdzenie pobytu w danym kraju?

Zmieniałem walutę w darkorbit. Support życzy sobie potwierdzenia Twojego pobytu w jakim kraju aktualnie się znajdujesz i jakie masz obywatelstwo, By euro na zł musiałem kserować dowód osobisty i wysłać do supportu po rozpatrzeniu prośby przysyłają Ci wniosek o pozytywnym rozpatrzeniu lub negatywny jeżeli pozytywne czekasz około tygodnia i waluta zmieniona.

Czytaj dokładnie ;) 

Opublikowano

jeżeli nie masz dobrego statu to załóż nowe konto ze zmienionym ip, w tedy automatycznie przypisze Ci walute taka skad masz dany adres ip :) bo walute ustalają podczas 1 logowania na konto :)

xjet9312pgj7.png

Opublikowano

a ja znowu słyszałem tak że najlepiej mieć vps z kolalizacją w wenezueli i wtedy zakładasz nowe konto i masz wszytko taniej,ale czy na stare konto działa to nwm.

b_560x95.png

Opublikowano

Jak sie umie to działa :D aczkolwiek troche to zajmuje... Trzeba sielogowac przez naście dni z IP na które ma być przepisane konto etc. no i mieć wtyki w postaci zagranicznych dowodów, zameldowac etc. Aczkolwiek działą bo robiłęm znajomym i nie nazekają.

Trzeba pamietać ze nie da sie płacić PSC... Zostają BTC/karta (nie wiem jak z % wiec bezpieczniej w btc)

Opublikowano

Ale podrobiony polski dowód czy jak? a na dowodzie nie ma przecież napisane gdzie mieszkam

Potrzebujemy dokumentu potwierdzającego pana pobyt, a nie kogoś całkieminnego.Jeżeli nie otrzymamy tego pańskie zgłoszenie nie zostanierozpatrzone.

ZBIERAM LUBIĘ TO :)

HokuS~PokuS ;]

Opublikowano

A nie lepiej podrobic jakiś dokument że np sie tam okresowo jest i że tam pracujesz przez jakiś czas po co im dowód słać przecież oni nie będą tego dokładnie sprawdzać po 2 nie mają prawa wyciagac od nas danych osobowych chyba że coś wygramy np. Jpa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...