Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patcher

Bogacz2g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko poddani

po dzisiejszym patchu mam update failed bla bla bla i continue i send log

nie pomaga uruchiemienie kompa od nowa, nie pomaga zmiana regionu, nie pomaga usuniecie solutions

pomysły?

nagroda; boostowanie Kappa

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Reinstall Lola, uruchom jako Administrator / dodaj Lola do wyjątków zapory systemu, bo może go system blokować. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A odczekałeś ileś tam minut/godzinę po tym, jak patcher stoi na tych 32%? Czasem po prostu patchowanie stoi w miejscu, ale rusza po czasie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

a moze ktos wstawic link do pobrania calego lola juz z patchem 4,16 to sobie pobiore bo nie chce sie wgl patchowac to....

Opublikowano

U mnie też wyskakiwał błąd coś tam ( przestał działać aplikacja zostanie zamknięta)

Po uruchomieniu przez prawy ( Uruchom jako Administrator)

Pomogło :P Launcher się odpalił i update zrobiony :)

"Windows 8.1" jak by co.

Opublikowano

ja p******e, co za odpowiedzi tutaj wstawiacie.

czy ktoś umie pomóc lub chociaż próbowac pomóc, a nie p******** że nie umiem albo że mam tak samo

nie pomaga zmiana regionu, języka, administrator, firewalle, uruchamianie kompa od nowa, usunięcie solutions, repair w kliencie, na razie nic nie działa

Invoriabanenr.png

Opublikowano

@Bogacz2g mi też się zacieło na 32% i wyłączyłem patchera włączyłem lapka od nowa i mi normalnie pobiera się no czasami może się na chwile zatrzyma nw co ty tam masz :D teraz to mi się zacieło na 69% i nie pobiera mi się -.-

Opublikowano

no to nie wiem a próbowałeś włączać lola przez lollauncher.admin czy poprostu zwykły adminem? jak zwykły adminem to spróbuj ten lollauncher.admin czy jakoś tak może zadziała

Opublikowano

Jedyna opcja to napisać do Riotu i czekać na ich odpowiedź. Albo zmień datę w komputerze lub cofnij system do wczoraj poprzez punkt przywracania, jeśli masz xD 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

popierdoliło cie?

do riotu napisałem czekam na śmieci

ktos napisal na forum lola ze to problem z routerem i siecia, probowalem z innej sieci, z innego internetu i c**j dalej błąd, wiec nie probujcie tego i to nie jest problem nasz tylko tego pierdolnika riotu

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...