Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patcher

Bogacz2g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

popierdoliło cie?

do riotu napisałem czekam na śmieci

ktos napisal na forum lola ze to problem z routerem i siecia, probowalem z innej sieci, z innego internetu i c**j dalej błąd, wiec nie probujcie tego i to nie jest problem nasz tylko tego pierdolnika riotu

Próbowałeś odłączyć internet na 10/15 minut i znów go podpiąc? Może gubi jakieś pakiety. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

próbowałem, z riotu śmiecie piszą mi że to zapora, wyłączoną mam, wszystko kontrolowane i dalej błąd, pierwszy raz takie coś mam lol ;d

Invoriabanenr.png

Opublikowano

a mi te ścierwa nawet nie odpisały. Też próbuję wszystkiego. Ale zrobiłem test. Przyjechał szwagier ze swoim laptopem i tam też czekał na aktualizację, podpiąłem mój internet do jego lapka i wyskoczył ten sam błąd. Mi ten błąd pojawia się już przy 2% i transfer spada do 0 kb/s . Przed chwilą szwagier zadzwonił i powiedział mi, że podpiął swój internet i o dziwo wszystko mu działa. Więc powinna być to wina naszych(niektórych) internetów. Dla jasności ja mam akurat internet bezprzewodowy T-Mobile . 

W pewnych momentach gubią pakiety lub są częściowo zablokowane na pobieranie niektórych plików zawartych w tym patchu, których nie widzą i gubią je.

Osobiście próbowałem już wszystkiego. Pierwszy raz coś takiego mi się wydarzyło, każda inna aktualizacja zawsze ładnie się pobierała.

Jak riot nic z tym nie zrobi to jedynym wyjściem będzie rozmowa z biurem obsługi internetu. 

Opublikowano

Riot niekiedy odpisuje z automatu, jeśli nie ma w odpowiedzi dopisku Riot [tu nick] to nie spodziewaj się konkretów. Albo musisz poczekać na łatkę albo problem sam się zniweluje. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

wypierdalaj z tematu kodzi12

też mam właśnie internet z tmobile, ale próbowałem przez telefon uruchomić internet i także był błąd.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Mi chyba też działa bo transfer się zwiększył. Głupi jestem, wczoraj pobrałem tego hotspotshield a nawet nie wypróbowałem bo stwierdziłem, że to nic nie da. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...