Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HACKERZY !? PILNA POMOC

KubasekHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś od rana mam problem z internetem. Gdy próbuję wejść na google/youtube/minecraft.net to jest napisane że połączenie nie jest prywatne i hakerzy próbują się włamać na stronę (podszyć się) i chrome nie wpuszcza mnie na żadną stronę prócz mpcforum ;/ Minecraft premium też nie działa. Jeśli ktoś pomoże dam 100 lajków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  WAZNE

Opublikowano

TO HAKERZY!!!! RÓB FORMAT, BO ZNAJĄ TWOJE HASŁO DO PŁYTY GŁÓWNEJ!!!!

nie no, ty masz syndrom downa? przeinstaluj po prostu chroma... albo wyłącz kontrolę rodzicielską xD

647041416238306889721.png

Opublikowano

Ale nie oto chodzi, mam XP SP 3.  Nawet GRA  MI NIE DZIAŁA... Nmw niemam IE nmw czemu a nie sciagne bo niemoge na google itp chyba, że ktoś zapoda link bezpośredni. Narazie nikt nie pomaga... próbowałem zmienić ip ale po zmianie ts itp nie działa wogóle...

Opublikowano

Sprawdź, czy masz poprawnie ustawioną godzinę i datę w systemie ;) 

Może dla niektórych wyda to się dziwne, ale taki błąd powoduje przerwanie połączenia szyfrowanego na win XP 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Miałem zmienioną datę na 2000 rok ;3 bo wyłączyłem z gniazdka. Zrobie reset neta i dam edita : P

HAH DZIAŁA -,- ALE ZE MNIE FACE FOR EPIC FALM -,-,-,-,-,-,-,--,-,-,-, GOSCIU MASZ 1000000000000000000LAAAAAAAAJKOW  KOCHAM CIE ;ddddddddDDDDDDD

Opublikowano

Miałem zmienioną datę na 2000 rok ;3 bo wyłączyłem z gniazdka. Zrobie reset neta i dam edita : P

HAH DZIAŁA -,- ALE ZE MNIE FACE FOR EPIC FALM -,-,-,-,-,-,-,--,-,-,-, GOSCIU MASZ 1000000000000000000LAAAAAAAAJKOW  KOCHAM CIE ;ddddddddDDDDDDD

Jeżeli po odłączeniu komputera od prądu zmieniła się data i godzina, to należy wymienić bateryjkę na płycie głównej, cr2032 tak się nazywa, można kupić u np. u zegarmistrza. 

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...