Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router

Jekorgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Panowie mam oto taką dziwną sytuację, jak w każdym routerze po wejściu na adres "192.168.1.1" powinno wyskoczyć nam okienko do wpisania loginu/hasła (ew. samego hasła) i u mnie jest ten problem ,że to okienko jak najbardziej się pojawia tyle ,że po wpisaniu hasła strona odświeża się a nie (jak to powinno wyglądać) wyświetla mi strony z konfiguracją routera. Wiecie może dlaczego tak się dzieje? Od razu mówię ,że gdy był u mnie zakładany router/net to nie było mnie w domu więc nie wiem co tutaj Panowie porobili :D

Opublikowano

Z tyłu routera powinieneś mieć przycisk RESET, wciśnij go i spróbuj ponownie tylko wiedz, że stracisz każde ustawienia i przywrócą się fabryczne

Opublikowano

nie w każdym jest taki adres

wystarczy umieć czytać to co pisze na nalepce od spodu routera albo w instrukcji obsługi

p.s. jeśli go konfigurowała osoba myśląca to już pomyślała jak go zabezpieczyć przed użyszkodnikiem i zrobiła to jak należy czyli ona zna adres albo port logowania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...