Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie dropić wierzchowca?

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 75 lvl biolog pamiątki, stal +4 1,5 k pż, 5 do pż, kolce ebo+9, nasior 1,5 k pż, butki fenki +6 1,5 k pż, maska na 60 lvl +7, magnetyczne ostrze +7 bez kd, branza z lez +6 1,5 k pż.

Skile

aura m10

berek m8

poli g1

Militar

Potrzebuję wierzchowca na defa, ponieważ nie jestem w  stanie inaczej dropic gdziekolwiek

Dropiłem już od pięciu dni ale efekt żaden.

Metki 65 lvl ubijam ale mały drop, metki mordu są ciężkie nie daję sobie  znimi za bardzo radu, ubiję ale padam kilka razy, te 75 i 80 ubijam ale drop słaby i ciężko je zlaleźć.

Nie próbowałem swoich sił z bosami

Dropię z rękawiczką złodzieja tzn mam te z bossów zakładam zanim metek pęknie. W metka biję hitami po 850-950 a defa mam 520 

Co polecacie, jak najprościej dropnąć wierzchowca, gdzie najszybciej? Jakies pomysły?

Opublikowano

Możesz też zrobić na koncie postać ok. 8-10lvl i w m1 dropić.  Masz więcej metków do wyboru, to może szybciej poleci.

Tak to zwykły las i metki 75-80.

Opublikowano

To wierzchy dropia z kazdych metinow?

Tak z każdych metinów. Jedynie nie jestem pewien co do tych w dt.
Opublikowano

albo zawsze możesz spróbować wbić ten 35 lv bodziakiem, jakiś lepszy ribek to może w m2 poleci. Mówią, że jest duża szansa na wydropienie tego, ale w prawdzie znikoma.

Opublikowano

Zrób dropka do m1 i drop na tych wszystkich metinach jakie znajdziesz. Szybciej ci tam poleci.

Dobra propozycja, możesz jescze pobawić sie na Wyżynie Gigantów czy jakoś tak, bo tam też są metki, a ludzi zdecydowanie mniej niż lesie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...