Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miganie ekranu

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po reinstallu Aiona mam mały problem, mianowicie podczas gry ekran na jakieś 2 sekundy robi się czarny, znaczy się mrugnie na czarno, po czym mam lagi w grze. Żeby wszystko wróciło do normy, muszę wejść w opcje i kliknąć tylko okej. Ekran mruga ponownie i wszystko wraca do normy, do czasu gry mrugnie kolejny raz.

Sterowniki mam aktualne, do śmieciowej karty graficznej (Intel HD Graphics 2000 lub 3000, nie pamiętam dokładnie), ale gra przed reinstallem chodziła normalnie, bawiłam się rozdzielczościami w grze ale przy każdej jest to samo, więc nie wiem, co robić :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na innym forum był podobny problem, usunięcie pliku system.cfg pomogło (plik pobierze się ponownie po uruchomieniu patchera).

Chociaż tamten temat był poruszany w 2009 roku (może wtedy pliki nazywały się inaczej, czy coś), więc ja na Twoim miejscu usunęłabym jeszcze SystemOptionGraphics.cfg :P

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Na innym forum był podobny problem, usunięcie pliku system.cfg pomogło (plik pobierze się ponownie po uruchomieniu patchera).

Chociaż tamten temat był poruszany w 2009 roku (może wtedy pliki nazywały się inaczej, czy coś), więc ja na Twoim miejscu usunęłabym jeszcze SystemOptionGraphics.cfg :P

Dzięki, spróbuję jutro :D Dziś już nie zdążę uruchomić gry ponownie :s Więc jutro napiszę, czy dało to jakiś rezultat :p

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...