Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddajmy mu HOŁD WDZIĘCZNOŚĆI

T2O

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

Ostatnio czytając posty na tym forum często natykałem się na sygnatury typu

Ludzie których cenie:

Wśród nich nie było człowieka któremy należy się Wdzęczność... Tak , tak nie oszalałem gdyby nie on Polska byłaby dalej krajem komunistycznym ... co oznacza że 90% użytkowników by nie istniała!!!... Proszę by osoby utalentowane plastycznie oddały w ten sposób mu Hołd ... Prosze byście zrobili sygnature w której widać nasz podziw do tego człowieka...

Pytacie komu?:

Pac'owi ? NIE!!

Snoopiemu? NIE!!

NASZEMU KOCHANEMU PAPIEŻOWI JANOWI PAWŁOWI II Więc prosze opamiętajcie się z tymi sygnaturami~!!

ODDAJMY HOŁD ... JAN PAWEŁ II

Opublikowano

"PAPIERZOWI" !! To przywódca jakiej religii?!

Chyba "papieżowi"

Człowieku pierw naucz się pisać po polsku, a później wszczynaj awantury... Mówisz, że gdyby nie on to Polska byłaby nadal w rękach komunistów? Nie prawda, możliwe, że Polska stała się suwerenna w tym samym czasie co Ukraina, bo ZSSR i tak i tak by się rozpadło... Zimna wojna i wyścig zbrojeń mówi Ci to coś? ZSSR nie miało szans w starciu z USA na poziomie gospodarczym....

Tak to prawda papież JP II miał ogromny wpływ na Polaków, podtrzymywał ich na duchu, dawał inspiracje, Polacy chcieli walczyć o wolność, a On nam pomógł...

To tyle....

EXPmIpC.gif

Nowicjusz
Opublikowano

ZSRR opuścił polskę bo kilku politytyków + Nasz Papież nalegało by owe państwa uzyskały niezależnośc OD ZSRR... USA miało huj do tego ponieważ toczyli tzw. zimną wojnę ... Poza tym USA nie miało nic do tego ... Jak to powiedział Kennedy gdy generał chciał rozpocząć Atak jądrowy... "zawsze znajdzie się jakiś skurwysyn który niczego nie rozumie" ...

A co do ortografii mam z nią lekkie probleemy ... Dzięki...

Opublikowano
Ostatnio czytając posty na tym forum często natykałem się na sygnatury typu

Wśród nich nie było człowieka któremy należy się Wdzęczność... Tak , tak nie oszalałem gdyby nie on Polska byłaby dalej krajem komunistycznym ... co oznacza że 90% użytkowników by nie istniała!!!... Proszę by osoby utalentowane plastycznie oddały w ten sposób mu Hołd ... Prosze byście zrobili sygnature w której widać nasz podziw do tego człowieka...

Pytacie komu?:

Pac'owi ? NIE!!

Snoopiemu? NIE!!

NASZEMU KOCHANEMU PAPIEŻOWI JANOWI PAWŁOWI II Więc prosze opamiętajcie się z tymi sygnaturami~!!

w rozumieniu tego postu mam wrazenie ze mam zrobic sygne aby oddac mu hold ? papiezowi nigdy nie zalezalo na rozglosie i innych takich ale aby ludzie byli dobrze dla siebie i innych.. jesli chce ktos mu oddac hold niech chodzi do kosciola i niech sie tam za niego pomodli to lepsze niz sygna -,-

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Nowicjusz
Opublikowano

kurwa ja nie śmiem obrażać JP II po 2 ty łysy huju nie jestem moherem ... umyj sie

Opublikowano

To po co piszesz takie tematy?W avku powinieneś mieć beret a w sygnie morde rydzyka.Poza tym stać mnie na ciepłą wodę,nie jak połowy rydzykowej bandy,która myśli że jak sie pomodlą to sie cud stanie,do której zapewne ty sie zaliczysz skoro używasz takich tekstów -.- Prędzej świnie zaczną latać...

@2Down

Taa stał sie cud od tej latającej świni...następny staruszek od rydzyka poszedł do Hadesu -.-

Opublikowano

Kolesiowi brak talentu i chce kogoś wyzyskać...

A sam religijny zbyt nie jest widać po kulturze słowa

@azef z tymi świniami to przesadziłeś ;p

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...