Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto ma Metin2PL - ważne

kijotokok6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Niestety jeba** Gameforge Live wszystko pie*d*l* więc nie mogę zpatchować nowo zainstalowanego metina ponieważ zawsze zacina się na 3,4%. I prośba jest taka: Może ktoś mi spakować metin2 pl do zipa/raza/7z (bez moda i innych cheatów) i wrzucić tutaj? Bo nie mam jak grać... Czeka plusik

Albo wystarczy metin2launch.exe

Opublikowano

spróbuj wyłączyć anty-virusa oraz zapore systemu windows na czas ściągania owego metina :P (i napisz czy ci się udało :P )

Opublikowano

Witam.

Niestety jeba** Gameforge Live wszystko pie*d*l* więc nie mogę zpatchować nowo zainstalowanego metina ponieważ zawsze zacina się na 3,4%. I prośba jest taka: Może ktoś mi spakować metin2 pl do zipa/raza/7z (bez moda i innych cheatów) i wrzucić tutaj? Bo nie mam jak grać... Czeka plusik

Albo wystarczy metin2launch.exe

Oki, wrzucę z keylogerem. Nie zapomnę go wrzucić do zipa po skanowaniu.

Metin2 launch nie wystarczy... Na Windows 8 miałem ten sam problem (i milion innych...) i pomogło mi... odpalenie w zgodności z XP.

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...