Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban na vac?

sedes4331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka   gralem wczoraj rankeda i wchodze jutro i nie moge sie zalogowac to mowie jebie mnie to wchodze na drugie konto a na drugim niespodzianka , wyskakuje mi komunikat ze musze napisac do supportu bo boja sie ze to konto nie jest moje i zablokowali mi granie wiec napisalem . (na tym koncie nie gralem od 5 miesiecy ) . O to co support mi wyslal Hello,

Thank you for submitting your question to our staff. We will respond to your question by email.

Konta zostało zablokowane w systemie VAC nie zostaną odblokowane. Zapoznaj się z naszym artykułem, aby uzyskać więcej informacji:
  https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-QDHJ-5691

czy to jest ze dostalem bana na vac czy tylko poinformowanie mnie ze jezeli mam bana na vac to nie odzyskam konta . Nawet friendsow nie widze bo jestem w trybie offline bo mam zablokowane konto a chyba na vac banie da sie widziec .

Opublikowano

Zapewne masz bana na VAC za cheaty. Grałeś na cheatach, ale zwykle dopiero po jakimś tam czasie otrzymuję się VAC bana. Zapewne byłeś z tego zadowolony, że sobie trochę po-cheatowałęś, jednak VAC i tak cię zgarnął.

Opublikowano

Zapewne masz bana na VAC za cheaty. Grałeś na cheatach, ale zwykle dopiero po jakimś tam czasie otrzymuję się VAC bana. Zapewne byłeś z tego zadowolony, że sobie trochę po-cheatowałęś, jednak VAC i tak cię zgarnął.

Widac jak zgarnął jak juz odzyskałem konto znawco od 7 boesci . Nie wiem to się wypowiem , zawsze się dostaje taki komunikat gdy zgłaszasz sprawę o bana lub tymczasowe zawieszenie

Opublikowano

Widac jak zgarnął jak juz odzyskałem konto znawco od 7 boesci . Nie wiem to się wypowiem , zawsze się dostaje taki komunikat gdy zgłaszasz sprawę o bana lub tymczasowe zawieszenie

To czemu jedna wiadomość była po angielsku, a druga po polsku @_@? Myślałem, że pierwsza wiadomość to ta co otrzymałeś z automatu a druga to ta co otrzymałeś od nich. Skoro te wiadomości były razem to po prostu trza się kuźwa było domyślić -_-.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...