Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stażysta

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.  Jestem stażystą  , pracuje w urzędzie gminy. Mam swój komputer  na którym pracuje. Pytanie mam takie : Czy Informatycy widzą tylko  na jakie strony wchodziłem czy też każdy mój ruch , każde dotknięcie na klawiaturze ?

Opublikowano

Właśnie skoro urząd to obstawiałbym że nikogo nie obchodzi co tam robisz. Znam paru "informatyków" pracujących w starostwie powiatowym, jednak wiedzą i umiejętnościami nie potrafią się pochwalić.

PQpAnug.png

Opublikowano

Uwierz mi, każdy tam ma cię w d***e, a co dopiero żeby mieli śledzić każde twoje kliknięcie...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak wyżej. Nie wydaje mi się żeby ich w urzędzie gminy interesowało, co Ty tam robisz. Po za tym informatycy jakich tam zazwyczaj zatrudniają, potrafią jedynie włączyć i wyłączyć komputer xD

Opublikowano

Heh, mój dziadek jest przewodniczącym rady i powiem Ci, że gówno obserwują, zresztą mój wujek jest 'informatykiem' w gminie i też nic nie sprawdza ;).

Opublikowano

Jak wyżej. Nie wydaje mi się żeby ich w urzędzie gminy interesowało, co Ty tam robisz. Po za tym informatycy jakich tam zazwyczaj zatrudniają, potrafią jedynie włączyć i wyłączyć komputer xD

Ale to jest najlepsza metoda na naprawę komputera. Włączyć i wyłączyć użądzenie. :D A jeśli nadal nie działa to powtórz czynność  8 razy. :P

Opublikowano

Gdybys uzyl zakladki prywatnej i VPN z szyfrowaniem to nie wiem czy bylo by mozliwe sprawdzenie jakie stronki odwiedzales.. Poniewaz VPN'y uzywaja szyfrowania..

Poprawcie mnie jesli sie myle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...