Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FIFA 15

mamuto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście 2 razy juz pobrałem fifę, przy czym za 1wszym o mało co nie wyj*bałem systemu całkiem.

Przy 2gim rozje*ała mi battlefielda 3 oraz fife 14 i się teraz nie włączają...

Co za gówniana, niedopracowana wersja demowa gry :D Szok !!

Zastanawiam się czy opłaca mi się kupować pełną wersję po takich jazdach...

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Zrób tak jak ja mówie 1.Usuń fife 15 2.Zainstaluj 3.Pobierz Plik DLC fifa 14 taki jest I wklej go do guwnego systemu windows po czym zatańcz xDDD

Opublikowano

@Ravoner nie jestem takim tępakiem, żeby pobierać fife 15 jak miałbym słabego kompa (kupiłem w lipcu  za 2.5k ) wymagania lajcik

@Brawley tak jak wyżej taki tępy to nie jestem xD. Zrobiłem to jako 1-szą rzecz.

@Adi Usuwałem i instalowałem (to się nazywa reinstall), wyjaśnij mi co to za plik?

Opublikowano

Pobierz http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcp100, a następnie:

1.Wypakuj na pulpit.

2.Skopiuj plik msvcp100.dll

3. C:\Windows\SysWOW64/Wklej a najlepiej wklei i do SysWOW64 i System32

4.Jeżeli nie zadziała to zrób formata i c**j xD

Opublikowano

@Nēymar teraz to już wgl origina nie mogę odpalić, bo brakuje msvcp100.dll :D  Zainstaluje najnowszą wersję dla win 7 visuala

Fifa dalej ma ten sam bug ;C

Skopiowałem do gry pliki msvcp100.dll i ten msvcrp100.dll czy jakoś tak i dalej problem ten ostatnio co pisałem (ss wyżej)

Opublikowano

Póki co próbowałem reinstall windowsa zrobić, ale mi coś pieprzyło się z myszką i instalowałem na tym co mam. Efekt? Nie usunąłem tego co mam -,- Ja pizgam ;d.

Jak uinstalować windowsa 7 z dysku ? Bo coś nie mogę ;x, wyczytałem, że mam jakiegoś ch... wirusa na kompie, którego bardzo trudno zwalczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...